0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HS SAZNAJE – PARTIZAN SE PITA: Astana sprema rekordan transfer, meta je fudbaler crno-belih!

Objavljeno: 09.12.19 u 10:05

Pre kraja sezone nije moguće da se ‘trguje’ zbog atipičnog ugovora između klubova, ali se očekuju još finansijski jače ponude.

Nema dileme da je dolazak Umara Sadika u Partizan iz Rome na jednogodišnju pozajmicu pun pogodak za obe strane, a posle samo nekoliko meseci cena Nigerijca je porasla. Crno-beli i Roma imaju sporazum po kome u maju klub iz Humske može da otkupi ugovor visokog napadača za cifru od 1,6 miliona evra!

Kako sada stvari stoje ovaj potez je najavljen, a kako HotSport saznaje Astana želi golgetera za tri miliona evra. Spremni su da ‘razbiju’ kasu kao i jedan klub iz Dubajia, mada za ovu opciju su u ovom trenutku šanse minimalne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Šampion Kazahstana je od petka u Beogradu i treniraju na terenu Sinđelića spremajući se za četvrtak i poslednji meč u Ligi Evrope. Kao domaćini su poraženi (1:2), a tada je Sadik briljirao sa dva gola i našao se u tefteru kazahstanskog tima.

Pošto je ugovor atipičan, samo ako Partizan u maju odustane, onda se pitaju Rimljani. Ipak, momku iz Nigerije se ne žuri i pogotovo što ga prati i klub iz Bundeslige, tako da ima vremena za nove izazove posle Partizana pre ili kasnije.

,

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter