4
Domaći fudbal

FOTO: Andrej Kranjc

BOMBA SA KIPRA: Crvena zvezda vraća Vujadina Savića?

Objavljeno: 09.12.19 u 12:00

Iznenađujuća vest stiže nam sa Kipra. Vujadin Savić mogao bi ponovo da zaigra u dresu Crvene zvezde.

Ovu vest preneo je ‘Kerkida‘ koji važi za najuticajniji sportski portal na Kipru. Navodi se da su Zvezda i Vujadin Savić raspoloženi da u januaru obnove saradnju.

Savić je bio standardan igrač u timu Vladana Milojevića nosio je i kapitensku traku. Bio je važan faktor u ulasku Crvene zvezde u Ligu Evrope i Ligu Šampiona. Te je ovog leta napustio klub, a crveno-beli su ga pustili u APOEL bez obeštećenja, on je sa kiparskim timom tada potpisao trogodišnji ugovor

Nakon perioda privikavanja na uslove u novoj sredini i problema sa povredama Savić je brzo zauzeo mesto u startnoj postavi APOEL-a, uneo je Vujadin Savić stabilnost u odbranu tima koji je sa njim primio na šest utakmica samo jedan gol.

FOTO: Andrej Kranjc

0
0

4 Komentara

  1. Pravi potez uprave Zvezde! Isto kao što je bio pravi potez i vraćanje Boaćija, koji čuda radi u LŠ! Bravo za upravu Zvezde! Predlažem da pored Savića dovedu i Đorđa Tutorića i da ih upare! Njih dvoje bi bili sjajan tandem za Evropu! Napred u nove poraze!(V. Bulatović-Vib).

    0
    0
    Odgovori
  2. To je postala praksa da igrsce mezimice Niko nece I’ll in vrate odmah ili nakon pola godine. Ovo je vec treca legendica several koja se ekspresno vraca, nakon Boacija i Bebe na redu je i Savic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter