Očekuje se da trener Vladan Milojević isproba i neke taktičke zamisli pred megdan sa Olimpijakosom u sredu u poslednjem kolu ‘B’ grupe Lige šampiona.

Polako se svode računi u smiraj godine, a na domaćoj sceni Crvena zvezda želi da kod kuće još dva puta pobedi. Prvo na crtu od 15.30 časova izlazi Spartak iz Subotice i pored tri boda domaćin želi da ima lepu uvertiru pred meč jeseni u Evropi protiv Olimpijakosa. Grci jesu u mislima, ali trener Vladan Milojević neće mnogo mešati karte i samo nekoliko igrača imaće “povlastice”. Roviti su Mateo Garsija i Milan Rodić.


U odbranu posle dva meča pauze vraća se Nemanja Milunović, a na poziciju levog beka prednost nad Žanderom trebalo bi da dobije Milan Gajić. Na sredini koncepcija ostaje ista sa jednim zadnjim veznim uz dejstvo napred Mirka Ivanića i kapitena Marka Marina. Vođa crveno-belih je u “krizi” i kroz mečeve pokušava da bude na nivou za okršaj sa njegovim bivšim klubom. Pored El Fardu Bena za golove će biti zadužen ponovo Tomane i imaće treći put u nizu mesto startera.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Gajić – Petrović, Ivanić, Marin, Vukanović, Ben – Tomane.

FOTO: FK Crvena zvezda