2
Evropske lige

TEVEZ OTVORIO DUŠU: Smejali su mi se na prvom treningu Mančestera, a Runi mi je zbog toga poklonio Lambordžini

Objavljeno: 07.12.19 u 13:34

Karlos Tevez je sa Vejnom Runijem činio eksplozivan napadački par u timu Aleksa Fergusona.

Osvojili su sve što su mogli da osvoje u sezoni 2008. Dvojac je tada iskoao prijateljstvo koje trajte i i danas. U intervjuu ESPN-u napadač Boke prisetio se vremena kada je došao na trening Junajteda.

Na parkingu trening kampa Mančester Junajteda Runi je dolazio Ferarijem ili Lambordžinijem. Svi igrači, čak i oni koji nisu bili u prvom planu Fergusona dolazili su na trening Ferarijem. Ja sam došao Audijem koji mi je klub dao, gledali su me sa osudom u očima i smejali mi se kao da sam došao sa Fijatom 600. Pitao sam Runija u čemu je problem, a on me je pogledao i rekao ‘evo ti moj Lambordžini’ – istakao je Tevez.

Nakon toga njihovo prijateljstvo je samo jačalo, a to se najbolje videlo na terenu.

Poistovetio sam se sa njim, sa mestom iz koga je došao, iz siromašnog dela Liverpula. Igrao je kao ja, borio se kao da mu je poslednji meč. Svaki meč doživljavao je lično, a posvećenost se odražavala u njegovom pogledu – rekao je Tevez.

0
0

2 Komentara

  1. Dali je moguće da ste napisali LamborDŽini. Kola na koje verovatno mislite se piše LamborGHini …
    GH je tu da se BAŠ I NE IZGOVARA DŽ kao kod Spaghetti ili kažete špaDŽete…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter