0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

PRIMERA: Real slavio, Luka meč gledao sa klupe (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.19 u 15:03

Fudbaleri Reala i Espanjola otvorili su današnji program 16. kola Primere.

Imao je domaći tim igru i inicijativu na terenu, tokom celog meča, a poslednjih deset minuta igrao je domaćin sa igračem manje zbog neopreznog starta Ferlana Mendija.

Madriđani su uspeli tek u 37. minutu da kapitalizuju svoju inicijativu, kombinovali su Benzema i Kasemiro, Brazilac je bio u ofsajdu i propustio je loptu do Varanea koji donosi prednost Realu.

Ista slika i u drugom poluvremenu. Napadao je Real, imao nekoliko izglednih prilika, ali nije se mreža zatresla sve do 79. minuta. Benzema je sa ivice šesnaesterca dodao do Valverdea, koji šalje nazad do Francuza u šesnaestercu, a Benzema nije propustio priliku da se upiše u strelce i donese pobedu Realu.

U poslednjih 10 minuta igrao je real bez Mendija koji je dobio drugi žuti karton nakon neopreznog starta, ali nije bilo promene rezultata do kraja, te je kraljevski klub slavio sa 2:0. Zanimljivo je da je ovo četvrti crveni karton za Real po čemu se madridski tim nalazi na prvom mestu.

Primera, 16. kolo:

Petak

Viljareal – Atletiko Madrid 0:0

Subota

Real Madrid – Espanjol 2:0 (1:0)
(Varane 37 – Benzema 79)

16.00 Granada – Alaves
18.30 Levante – Valensija
21.00 Barselona – Majorka

Nedelja

12.00 Eibar – Hetafe
14-00 Betis – Atletik Bilbao
16.00 Valjadolid – Sosijedad
18.30 Leganes – Selta
21.00 Osasuna – Sevilja

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter