0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter / Tottenham Hotspur

PREMIJER LIGA: Liverpul siguran u gostima, ‘petarda’ Totenhema i dalekometna paljba Kejna (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.19 u 18:44

Još tri meča u okviru 16. kola Premijer lige Engleske odigrano je u popodnevnim časovima. Liverpul je Barnli ispratio ‘petardom’, a ubedljiv je bio i Liverpul.

Votford i Kristal Palas odigrali su remi bez golova i time ‘pokvarili’ golgeterskog veče engleskih klubova.

Totenhem – Barnli 5:0

Murinjov Totenhem nastavlja sa dobrim partijama. Na najbolji način su ‘pevci’ zalečili rane nakon poraza od Mančester junajteda u prethodnom kolu. Son je dodao Kejnu u 4. minutu meča, a on je poslao projektil iz velike udaljenosti za 1:0. Samo pet minuta kasnije Son je šutirao, Poup je uspeo da odbrani, odbitak stiže do Alija, koji šalje do Lukasa, a on je imao lak zadatak da loptu pošalje u prazan deo mreže.

Možda najlepši potez utakmice videli smo u 32. minutu, kada je gost izveo prekid, ali su to loše uradili, lopta stiže do Vertogena, on spušta Sonu ispred šesnaesterca Totenhema, a Koreanac uspeva da nadtrči ceo tim Barnlija i povisi na 3:0.

Ponovo je strelac bio Kejn u 54. minutu, Ali ga je odlično pronašao a on sa petnaest metara šalje loptu u mrežu. Poletnu igru krunisao je Totenhem golom u 74. minutu nakon duplog pasa sa Kejnom Sisoko izlazi ispred golmana Barnlija i postavlja konačnih 5:0

Bornmut – Liverpul 0:3

Okslejd Čemberlejn je doneo vođstvo gostima u 35. minutu, a već u 44. pokazao je Keita da je pitanje pobednika rešeno, da bi novu pobedu Liverpula potvrdio egipatski reprezentativac golom u 54. minutu. Crveni sada na tabeli beže drugoplasiranom Lesteru 11 bodova, dok je Siti na trećem mestu na tabeli sa 33. osvojena boda.

Premijer liga 16. kolo

Subota

Everton – Čelsi 3:1

(Rišarlison 5, Kalvert Levin 49, 84 – Kovačić 52)

Bornmaut – Liverpul

Totenhem – Barlni 5:0 (3:0)
(Kejn 4, 54 – Lukas 9, Son 32 Sisoko 74)

Votford – Kristal Palas 0:0

18.30 Mančester Siti – Mančester Junajted

Nedelja

15.00 Aston Vila – Lester
15.00 Njukasl – Sautempton
15.00 Norič – Šefild Utd
17.30 Brajton – Volverhemton

Ponedeljak

21.00 Vest Hem – Arsenal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Twitter /
Tottenham Hotspur

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter