0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

NAJBOLJE KVOTE, SITI – JUNAJTED: Bernardo ili Rašford, gol i pobeda, ko vlada Mančesterom?

Objavljeno: 07.12.19 u 13:10

Spremite se za derbi Mančestera! Šampion Siti dočekuje uzdrmani Junajted u subotu od 18.30, u 15. kolu Premijer lige.

Gradski derbi je uvek nešto posebno. Pobeda ne donosi obična tri boda, već donosi specifičan osećaj ponosa i sreće, zbog se nje drugačije živi narednih dana. 

Zato će i okršaj mančesterskih timova biti više od 90 minuta fudbala… I jednima i drugima bodovi su preko potrebni, ali je Siti izraziti favorit, pa je Meridianbet kvota na dvojku čak 9.50!

Siti je posle 14 kola čak 11 koraka iza vodećeg Liverpula, dok je Junajted bliži zoni ispadanja nego vrhu. Zato „gori“ i „građanima“ i „đavolima“…

Od poslednjih pet duela na „Etihadu“ po dva puta su slavili i domaći i gosti uz jedan remi. Na poslednjih 10 međusobnih susreta u svim takmičenjima, i Siti i Junajted imaju po četiri trijumfa. Ipak je to sudar gradskih rivala u kojem je teško predvideti ishod i zato je možda najbolje gađati golove – kvota je 2.11 na GG&3+.

Baš zato što je gradski derbi i što smo vam spremili najbolje kvote, spremili smo vam i Meridianbet specijal.

Mnogo zanimljivih igara je u ponudi, na koje ste već navikli, kako biste što zanimljivije pratili sudar iz plavog dela Mančestera. Ko bi mogao da bude junak, a ko tragičar? Kladite se koliko će golova pojedinačno postići aduti Pepa Gvardiole ili Olea Gunara Solskjera.

Da li Junajted može da rasprši snove „građana“ o odbrani trona? Ako na kraju na semaforu osvane rezultat 0:1, 0:2 ili 1:2, i upravo se ta igra nađe na vašem tiketu, računajte na kvotu 12! U prilog tome govori i činjenica da Junajted ove sezone ne gubi od timova koji su prošlu sezonu završili u top 6 na tabeli, ima po dve pobede i remija.

Sa druge strane, Siti je dobio 14 od poslednjih 16 premijerligaških mečeva kod kuće. I na 12 je postigao dva ili više golova… 

Jedan od glavnih aduta domaćina je bez premca Bernardo Silva – ima pet golova i četiri asistencije ove sezone u Premijer ligi, a gostiju Markus Rašford. Daje gol Bernardo Silva i pobeđuje Siti – kvota 3.20! Daje gol Rašford i pobeđuje Junajted – kvota 12! Izaberite i uživajte u derbiju Mančestera!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter