2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

MILOJEVIĆ: Gol Tomanea rešio pitanje pobednika, zadovoljan sam

Objavljeno: 07.12.19 u 18:57

Nisu se pokolebali nakon primljenog gola fudbaleri Crvene zvezde, već su pokazali šampionski karakter i preokrenuli meč u svoju korist.

Zadovoljan zbog toga bio je i šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.

Početak utakmice je bio dosta nepovezan. Imali smo mnogo promena u ekipi, jer sam želeo da isprobam neke igrače koji dugo nisu igrali. Hteo sam da vidim u kakvoj su formi pred meč sa Olimpijakosom. Imali smo vrlo zahtevan duel u Lučanima i morao sam pažljivo da selektiram tim, kao i da odmorim pojedince. Videli ste Žandera posle dužeg vremena, oporavio se od povrede i postigao pogodak. Da nema pravila o strancima, sigurno bi imali mnogo veću korist od njega. Spartak je bio odličan danas. Prave dobre rezultate u finišu sezone i u njima se ogleda rad Vladimira Gaćinovića i njegovog stručnog štaba. Ušli smo u nervozu posle primljenog gola, ali prekomandom Vukanovića u špic, zaigrali smo sa dva klasična napadača što nam je olakšalo posao. Drugo poluvreme smo u potpunosti iskontrolisali i mislim da smo zasluženo trijumfovali.

Osvrnuo se Milojević i na fenomenalan gol Tomanea kojim je po njegovim rečima utakmica bila rešena.

– Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega. Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način.

Crvenu zvezdu u sredu od 21 čas očekuje susret sa Olimpijakosom, a Milojević je na današnjem meču isprobavao različite taktičke varijacije.

– Hteo sam danas da vidim pojedine igrače. Probavao sam neke varijante, pa su nam dva ofanzivna vezna fudbalera- Jovančić i Ivanić, igrali nešto povučenije. Zadovoljan sam kako je to izgledalo. Nama je ovo bila 33 utakmica u sezoni, što je neverovatno. Želimo da protiv Olimpijakosa i Čukaričkog odigramo što bolje i da nakon toga odemo na zasluženi odmor – istakao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda / NIkola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Milojević pokušava sam sebe da ohrabri pa izjavljuje kako je zadovoljan igrom! Ja sam verovatno gledao neku drugu utakmice na Marakani, jer na utakmici nisam video ono kako bi Zvezda trebala da izgleda u Atini! Budimo realni, ali ničeg dobrog nije bilo u igri Zvezde. U Zvezdinoj igri nema brzine, snažne igre uz 1 ili 2 kontaklta na sredini terena, zadnji vezni nisu instruisani da brzo iznesu loptu na protivničku polovinu, krila i bekovi se nisu videli u ofanzivnim akcijama, nije bilo visokog presinga, Zvezdini igrači nemaju snage! Kako sa svim ovim nedostacima da se suprotstavimo Grcima u Atini?! A, odbrana sa Gobeljićem, izuzetno sporim MIlunovićem i Rodićem će biti najbolja osnova za novu katastrofu koju ćemo doživeti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda nije bila ubedljiva na terenu čak je i komentator ArenaSport, u jednom trenutku u toku prenosa, rekao da Zvezdi nedostaje više energije u igri! Sve je to bilo jako mlako! Neću ništa da kažem o neopravdano poništenom golu Spartaka, ali ovakva igra Zvezde i njene odbrane posebno ne sluti na ništa dobro u Atini! Gledalaca jedva oko 300-400 na Marakani! Nikad manje! Ovo je ozbiljno upozorenje za one koji vode Zvezdu! Fabio Kapelo je u jednom intervjuu rekao:”Tim igra onako kako ga trener pripremi”! Što misliš Milojeviću, imaš li ti kakvog udela u svemu ovome, u pripremi tima, njegovoj igri i padu posete gledalaca na Marakani?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter