0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NIKOLA LAZETIĆ: Nije me Lalatović doveo u klub, neću zbog njega otići!

Objavljeno: 06.12.19 u 11:43

‘Potkačio’ je trener Vojvodine Nenad Lalatović sportskog direktora ovog kluba Nikolu Lazetića na konferenciji za novinare posle pobede nad Radnikom, a sada je stigao odgovor.

Nenad Lalatović je istakao pre dva dana da ne zna da li je Nikola Lazetić podneo ostavku, ali da otkada njega nema na treninzima igračima se vratio osmeh na lice. Sada je odgovor stigao od Lazetića, evo šta je bivši fudbaler Obilića i Crvene zvezde rekao:

– Nisam podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima, nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva – rekao je Lazetić za ‘Sportski žurnal’.

On je dodao da ga neće smeniti Nenad Lalatović, jer ga on nije ni doveo i da je spreman za razgovore na kraju prvog dela sezone.

– Držim se onog što je dogovoreno i čekam da kad se takmičenje završi sednemo za sto sa rukovodstvom i otvoreno porazgovaramo o svemu. Ono što je sigurno to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude – istakao je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter