1
Domaći fudbal

FOTO: FSS

KOKEZA JASNO PORUČIO: Tumbaković nas vodi na Euro, ali hemije nema!

Objavljeno: 06.12.19 u 11:21

Prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza vratio se iz Švajcarske sa sastanka sa prvim čovekom FIFA Đanijem Infantinom i jasno poručio…

Mediji bruje o smeni selektora Ljubiše Tumbakovića. Ipak, ako je verovati prvom čoveku našeg fudbala Slaviši Kokezi od toga ‘posla’ neće biti ništa.

– Ne sviđaju mi se pisanja pojedinih tabloida koji su već smenili selektora i, koliko vidim, licitiraju sa imenima potencijalnih kandidata za njegovog naslednika. Nije bilo nijednog trenutka priče o odlasku Ljubiše Tumbakovića. Svakom treneru ili selektoru jedini sudija je rezultat. A, mi se iskreno nadamo da će nas Tumbaković odvesti na Evropsko prvenstvo. Imamo fudbalere koji igraju zapažene uloge u klubovima, kapitena Ajaksa, prvog strelca Čempionšipa, igrače koji pružaju dobre partije u jakim ligama, kao što su Serija A, Primera, Francuska liga – istakao je Kokeza u razgovoru za ‘Blic’.

On je dodao da je za napredak igre reprezentacije potrebno stvoriti dobru hemiju koje za sada nema.

– Ovo pitanje je za selektora i njegov stručni štab. Njihova zona odgovornosti. Reprezentaciju čini tim, a ne pojedinac. Atmosfera je ključ uspeha, u ekipi mora da vlada jedinstvo, da bude hemije, a mislim da u prethodnom periodu to nije bio slučaj. Ukoliko na tom planu budemo pravi, onda ćemo biti učesnici Prvenstva Evrope. Ja samo vidim ono što Srbija vidi – rekao je Slaviša Kokeza.

FOTO: FS Srbije

0
0

1 Komentara

  1. Ako ovo čita Tumbaković nek samo napusti glupi i odvratni sistem igre 4-2-3-1 i pređe na 4-4-2 ili 3-5-2- i sve će biti uredu.Srbi genetski nisu sposobni da daju rezultat u kukavičkim sistemima igre a 4-2-3-1 je najveći kukavićluk i podvala zdravoj pameti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter