0
Domaći fudbal

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE: Objavljene cene ulaznica za meč sa Spartakom, prodaja kreće sutra

Objavljeno: 05.12.19 u 16:20

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je cene karata za meč 20. kola Superlige Srbije protiv ekipe Spartaka iz Subotice. Meč je zakazan za subotu, 7. decembra sa početkom u 15 časova i 30 minuta.

Izabranici Vladana Milojevića odigraće novi meč u Superligi Srbije. Crveno-beli tim očekuje duel protiv Spartaka koja se igra u subotu od 15 časova i 30 minuta na stadionu “Rajko Mitić”.

Podsećamo vas da smo sa Spartakom već odmerili snage ove sezone u okviru petog kola Superlige Srbije kada je meč završen pobedom Crvene zvezde rezultatom 3:2. Radost ekipi Vladana Milojevića i nova tri boda u veoma uzbudljivo meču doneli su Miloš Vulić, Veljko Simić i Antonio Tomane.

Naš klub je odredio cene karata za ovaj duel, koje možete kupiti na blagajnama našeg stadiona u petak od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 11 pa sve do početka meča koji počinje u 15 časova i 30 minuta.

Takođe ulaznice možete kupiti i na sajtu iticket.rs.

Cene karata su:

Sever: 300;
Istok: 400;
Zapad: 500;
VIP Zapad: 1000.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter