Klub navijača Crvene zvezde iz Leskovca organizovao je svečanost pod nazivom “Crveno-belo veče”, a kamere klupske televizije su zabeležile detalje koje možete pogledati u novoj epizodi serijala Zvezda TV.

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na četvrtoj po redu svečanosti pod nazivom „Crveno-belo veče” održanoj u Leskovcu. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu našim predstavnicima.


Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kome je preko 150 zvezdaša pevalo, sada već čuvenu navijačku pesmu „Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom“. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa našim igračima i legendama.

Ostale zanimljive detalje, kao i izjave naše delegacije pogledajte u novoj epizodi Zvezda TV-a na zvaničnom Jutjub kanalu.

FOTO: FK Crvena zvezda