1
Domaći fudbal

ZVEZDA TV: Leskovac ceo je crveno-beo (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.19 u 19:03

Klub navijača Crvene zvezde iz Leskovca organizovao je svečanost pod nazivom „Crveno-belo veče“, a kamere klupske televizije su zabeležile detalje koje možete pogledati u novoj epizodi serijala Zvezda TV.

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na četvrtoj po redu svečanosti pod nazivom „Crveno-belo veče” održanoj u Leskovcu. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu našim predstavnicima.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kome je preko 150 zvezdaša pevalo, sada već čuvenu navijačku pesmu „Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom“. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa našim igračima i legendama.

Ostale zanimljive detalje, kao i izjave naše delegacije pogledajte u novoj epizodi Zvezda TV-a na zvaničnom Jutjub kanalu.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

  1. Rekoste „crven i beo“, a ja ni jednog nisam sreo!
    Osim pokojeg muflona, vozaca kamiona! Pa mu velim…Otkuda ti ovde,ej!?
    A on meni veli:Od Beograd, breeee!
    Oooo, .i.ke, .e.e.e, jel,vozis pun kamion golova iz Liga sampiona,aaa?! A on ti meni: Grobaru .e.e.i, Zvezda je zakon ,ostalo su sitnice! Pun kamion sitnica,a? Pozdrav od Lewe,od partizanovca Steve i kurve Mileve!
    I zavrsih s njim:
    Inteligencija sva za Partizan navija! Hi hi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter