0
Domaći fudbal

‚FOTO: FK Crvena zvezda

UŠLI U ISTORIJU: Tandem stranaca upisao ‘stotku’ za Zvezdu

Objavljeno: 05.12.19 u 09:57

Golgeteri su uspeli da zajedno dođu do trocifrenog učinka po cemu su postavili apsolutni rekord.

Mnogi napadači su tresli mreže u dresu Crvene zvezde, a tandem stranaca od juče se našao u istoriji kluba sa stadiona ‘Rajko Mitć’.

Pobedonosni pogodak El Fardu Bena protiv Mladosti u Lučanima bio je 40. u crveno -belim bojama i kada se doda učinak Ričmonda Boaćija od 60. golova u dva mandata dolazi se do ‘stotke’.

I ovaj podatak je dokaz da je pogođeno u centar, kada su angažovana ova dva napadača, a reprezentativac Komorskih ostrva je za dve godine odradio posao posle dolaska iz Olimpijakosa. Jasno je da fali u mečevima Lige šampiona pošto nije licenciran, pa neće nastupiti ni na ‘svom stadionu’ 11. decembra protiv bivšeg kluba.

Boaći je došao na insistiranje trenera Miodraga Božovića i posle sjajnog učinka u Ligi Evrope imao je šestomesečnu epizodu u Kini, ali je napustio Đangsu i vratio se na mesto uspeha.

Brojni pehovi su ga omeli da učinak bude bolji, a nedavno je protiv Mačve doneo golom prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije.

Na kraju kako je najavio Hotsport Ben i Boaći imaju ponude da odu u inostranstvo, a na potezu je Crvena zvezda. Tandem ‘BB’ ima još utakmica da popravi konto i očekuje se da Boaći bude spreman za Spartak i Olimpijakos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter