0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

TSC DOČEKUJE VOJVODINU: Želimo da pobedom pred našom publikom završimo godinu

Objavljeno: 05.12.19 u 14:31

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 8. decembra, od 15 sati dočekuju ekipu Vojvodine u 20. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i pokušati da godinu završe pobedom pred svojom publikom.

Na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli, napadač Nenad Lukić, koji je prvi na listi strelaca Superlige, rekao je da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu sa Vojvodinom.

– Superliga nikada nije bila jača i izjednačenija, rezultati su pokazali da svako svakoga može da pobedi. Čeka nas još jedan vojvođanski derbi u nedelju i sigurno teška utakmica.  Prethodni meč protiv Vojvodine u Novom Sadu smo odigrali sjajno i nema razloga  da na domaćem terenu i pred svojom publikom ne  osvojimo bodove i  na odmor odemo zadovoljni – rekao je Lukić i dodao da je TSC dokazao da je iako su debitanti u ligi, igraju  odličan napadački fudbal,  da samo na jednoj utakmici nisu dali gol i da zato veruje da će pobedom nad Vojvodinom dokazati da mogu da budu još bolji.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo se osvrnuo na utakmicu protiv Čukaričkog i rekao da su zbog pada koncentracije u poslednjih deset minuta primili dva gola i ispustili pobedu.

– Bili smo blizu pobede protiv Čukaričkog, ali nažalost nismo uspeli. Ipak nemamo vremena da tugujemo jer nas u nedelju očekuje još teža utakmica protiv Vojvodine koja je druga na tabeli i igra dobar napadački fudbal. Naravno, kao i uvek, pokušaćemo da damo svoj maksimum i da ostvarimo dobar rezultat jer želimo da se pobedom oprostimo od naše publike u ovoj godini koja je za klub bila sjajna. Zadovoljni smo plasmanom u gornjem delu tabele,  pokazali smo da, iako debitanti u Superligi, igramo sjajan  fudbal i veoma sam ponosan na svoje momke – rekao je Sabo.

U prošlom, devetnaestom kolu, ekipa TSC je u gostima izgubila od  Čukaričkog sa 2:1, i trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Superlige Srbije sa 33 boda iz 9  pobeda, 6 remija i 3 poraza.  Protivnik TSC u ovom kolu, Vojvodina, druga je na tabeli sa 42 boda.

Utakmica TSC – Vojvodina, igraće se u nedelju, 8. decembra, od 15h, na stadionu u Senti gde je TSC ove sezone domaćin, zbog radova na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter