0
Domaći fudbal

POVRATAK U GRČKU: Rastavac menja Španca u Asterasu (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.19 u 20:26

Nekadašnji trener Radničkog iz Niša i Ksantija Milan Rastavac je pronašao novi radni zadatak i ponovo se vratio u grčki fudbal.

Četrdesetšestogodišnji Rastavac je prethodne dve sezone bio trener Ksantija, dok je u Asterasu nasledio Borhu Himeneza, trenera koji je ovog leta došao u Tripoli, ali nije ostavio dobar utisak i njegov tim se nalazi na 12. mestu u šampionatu.

U prošlosti je Milan Rastavac pokazao da ume da odradi veliki posao u klubovima koji se nalaze na dnu tabele. Svojevremeno je preuzeo Radnički koji je polusezonu završio na 15. poziciji, a niški tim je sezonu završio na petom mestu.

Sledeće dve utakmice u prvenstvu Asteras je domaćin. U nedelju dočekuje Larisu, a kroz sedam dana Olimpijakos, koji se prvo u sredu u Pireju sastaje sa Zvezdom u poslednjem kolu Lige šampiona, što je i neposredni duel za odlazak u šesnaestinu finala Lige Evrope. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter