0
Evropske lige

KONAČNO IBRIN GLAS: Priključiću se ekipi koja želi da se vrati na stazu pobeda!

Objavljeno: 05.12.19 u 09:35

‘Vidimo se u Italiji’, poruka je švedskog napadača.

Prethodnih dana naširoko se pisalo o povratku Zlatana Ibrahimovića u Milan, a sada je legendarni Šveđanin najavio povratak u Italiju.

– Priključiću se ekipi koja želi da se vrati na stazu pobeda, da obnovi svoju istoriju i koji se bori protiv svih i svakoga. To je jedini način da vratim motivaciju i sve ponovo iznenadim. Nije stvar samo u izboru kluba, postoje i drugi faktori koji treba da budu ispunjeni, jedan od njih je svakako i želja moje porodice. Vidimo se uskoro u Italiji – poručio je Zlatan Ibrahimović.

Podsetimo, Ibra je već igrao u Milanu, od 2010. do 2012. godine. Ni sada, u 36. godini života ne manjka mu motiva da napreduje.

– Ima igrača koji samo igraju fufbal i onih koji ga stvaraju. Kada neko izmisli novi način igranja, ostali mogu samo da ga slede. Volim da pravim razlilku na terenu. Ne želim da radim samo jednu ili dve stvari kako treba, već sve da bude na svom mestu – rekao je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter