1
Domaći fudbal

JA SAM NJIHOV KAPITEN: Zvonko Milojević je objasnio zbog čega navija za Voždovac…

Objavljeno: 05.12.19 u 19:33

Legendarni čuvar mreže Crvene zvezde Zvonko Milojević je nakon teške nesreće ostao u invalidskim kolicima, a nesretna sudbina koju je doživeo navela ga je da navija za Voždovac.

Milojević je 12 godina u kolicima, a to ga ne sprečava da bude vedar i čovek sa prepoznatljivo vedrim raspoloženjem.

– Dostigao sam mnogo više nego što su lekari predviđali. Opet, nisam zadovoljan, jer, čim sam u kolicima, potrebno je još mnogo snage, volje, kao i nekih lekarskih intervencija da bi se to završilo – počeo je Milojević razgovor za Espreso.rs

Zvonko čeka bolje dane, a jedva čeka da se vrati na staru rutu.

Čekam bolje dane, čekam da medicina napreduje, jer ne kaže se džabe da kad je glava na ramenima, sve je moguće. Trenutno imam dekubite sa strane, koji su nastali u bolnici zbog ležanja, pa ne mogu da vozim jer se to iziritira na sedištu. Čim to zalečim, eto me na staroj maršruti. Najviše volim da vozim do Marakane, do Zvezdinog šopa… – rekao je čuveni golman.

Milojević je zahvalan na podršci koju dobija, posebno svog prijatelja Dejana Stankovića.

Moram da istaknem Dejana Stankovića, koji mi je najviše pomogao i dan-danas mi pomaže. Takođe, moj šurak Milan Đukić iz Australije mnogo mi pomaže. Želeo bih da zahvalim i mojim drugarima iz Zvezde i Partizana, koji su napravili jednu super akciju na inicijativu partizanovca Budimira Vujačića. Kupili su mi auto na ručne komande. Zvezda me nikad nije odbila, uvek je pomagala, i kad je imala i kad nije.

Pored Crvene zvezde iz nesvakidašnjeg razloga navija i za Voždovac.

Osim Zvezde, navijam i za Voždovac, jer su navijači Voždovca „Invalidi“. Ja sam njihov kapiten! – naveo je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter