4
Domaći fudbal

VLADAN MILOJEVIĆ: Plašili smo se da nas ne kazne, ali zadovoljan sam na kraju!

Objavljeno: 04.12.19 u 18:25

Utiske povodom završene utakmice u Lučanima u kojoj je Crvena zvezda savladala domaću Mladost rezultatom 1:0, izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević.

– Dobra i sadržajna utakmica. Vrlo sam zadovoljan partijom mojih izabranika. Došli smo da odigramo kvalitetno i savladamo Mladost. Znali smo da će nam za to trebati mnogo napora, koncentracije i strpljenja, jer domaćin u poslednje vreme igra veoma dobro. Bili smo svesni šta možemo da očekujemo od njih. Čvrst blok i brzi igrači po boku, kao i fenomenalna tranzicija koja je žargonski rečeno „za udžbenike“. Morali smo to da neutrališemo. S druge strane, pokušavali smo da stvorimo što više prilika i to je funkcionisalo sjajno, pre svega u prvih pola sata kada smo mogli da postignemo nekoliko golova. Plašili smo se da nas ne kazne, pogotovo iz prekida u kojima su najopasniji – rekao je Milojević.

Tokom jučerašnjeg dana u Lučanima je padao sneg, te su uslovi za igru bili teški.

– Težak teren za sve. Da se razumemo, stadion u Lučanima je sjajan za igru, ali je pao sneg i pokvario uslove. Međutim, kako je nama, tako je i njima, ali je činjenica da su igrači danas bili pod nešto većim opterećenjima. Mladost je danas pokazala da je odlično pripremljena ekipa, parirali su nam trkački celu utakmicu.

Ponovio je Milojević ono što često ističe, a to je da je prva sledeća utakmica najvažnija.

– Prvi sledeći protivnik je uvek u fokusu. Nas čeka važna utakmica protiv Olimpijakosa, ali najmanje razmišljamo o tome. I u Atini, kao i u svakoj drugoj utakmici ćemo pokušati da damo sve od sebe, ali trenutno nam je Spartak u mislima – podvukao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

4 Komentara

  1. Kako te nije sramota da izjaviš da si se plašio utakmice u Lučanima?! Imaš na raspolaganju 30-tak igrača i astronomski budžet za naše prilike! Ti lično imaš godišnju platu od 600 hiljadarki evrića + premije. Tvoja primanja su veća od budžeta nekoliko klubova zajedno a ti klubovi su ti dali lekciju iz taktike i savremene igre (Inđija, Rad, Napredak, Javor, Spartak)! I kako sa tobom da igramo u Atini?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo kralju! Ovaj Milojević je stvarno kralj, kaže da su se plašili da ih Mladost ne kazni! Upravo u ovoj izjavi se krije sva fudbalska filozofija ovog katastrofičnog trenera, poznatog po katastrofalnim igrama Zvezde, ali i po katastrofalnim rezultatima u LŠ! On je uvek uplašen od svakog protivnika i pred njim se odmah povuče u mišju rupu! Posledica takve hrabre taktike i igara Zvezde je osetan pad gledalaca na Marakani! Uprava Zvezde je ranije trebala da reaguje i da smeni ovog nedoraslog trenera i tako izazove pozitivan šok u ekipi, pred put u Atinu! Ovako, sleduje nam još jedno razočarenje, još jedan katastrofalan poraz!

    0
    0
    Odgovori
  3. To je sve gluma.interes ove uprave je da dug bude sto veci jer u tom slucaju niko ne moze da privatizuje klub,i oni ostaju vodje.drzava je ocigledno digla ruke, pa ovo zlo nece imati kraja

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo se ti teši da smo dobro igrtali! Ovakvom “sadržajnom” igrom u Atini ćemo popiti novu šesticu! Molim te Milojeviću, pogledaj snimak utakmice jer u nekoliko slučajeva su bila uhvaćena smrknuta lica Svete, Terze i Mrkela u loži stadiona. Njihov izraz lica najbolje govori o kvalitetu igre Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter