0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRENER NAPRETKA: Pobedu posvećujem ocu, nekada velikom navijaču našeg kluba!

Objavljeno: 04.12.19 u 21:55

Predrag Rogan je smenjen sa mesta trenera kruševačkog Naprtka, a šansu da ga zameni dobio je Ivan Stefanović.

Videćemo hoće li ovaj trener posle pobede u Beogradu 3:2 dobiti poverenje uprave i voditi Napredak u nastavku sezone. Posle meča u Humskoj Ivan Stefanović je bio emotivan, pobedu je posvetio nedavno preminulom ocu.

– Pre svega bih želeo da mi se spusti puls, jer je ovo velika pobeda za Napredak. Posle toliko godina uspeli smo da pobedimo Partizan. Trijumf posvećujem nedavno preminulom ocu, velikom navijaču Napretka. Prvo poluvreme smo odigrali prilično dobro i ta dva gola koja smo primili bila su plod naših grešaka. Imali smo i mi dve odlične šanse da dođemo do pogotka, promašili smo, ali sam momcima na poluvremenu rekao da igraju fenomenalno i da će golovi doći. Partizan je u drugom delu još dodao gas i mogli su vrlo lako da trećim golom reše utakmicu. Ipak, naš golman je bio na visini zadatka, voljom i željom uspeli smo da sve preokrenemo na našu stranu. Tako je došao i srećno taj treći gol u nadoknadi – rekao je Stefanović.

Na kraju razgovora trener Napretka je pobedu posvetio i svom drugu.

– Ovo je za mog druga Boću – poručio je Stefanović.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter