0
Domaći fudbal

SUMA POGODIO DRUGI PUT, UZVRATILI I GOSTI: Partizan vodi 2:1, na Tviteru polemika oko prvog gola, Miletić povređen (TVITOVI)

Objavljeno: 04.12.19 u 17:58

Partizan na poluvremenu utakmice 19. kola Superlige Srbije vodi protiv Napretka sa 2:0, ali je tema na društvenim mrežama prvi gol Sejdube Sume.

Oba gola za crno-bele postigao je reprezentativac Gvineje. Prvi posle očiglednog ofsajda, a drugi posle lepe akcije. Igrao se 34. minut kada je Miletić pokušao glavom, Milošević odbranio, lopta se vratila reprezentativcu Srbije, a on asistirao do Sume za 2:0. Tom prilikom Nemanja Miletić se povredio i napustio igru.

Napredak je u prvom poluvremenu ima dve dobre šanse, jednu preko Gavrića, drugu preko Zeca, ali je prvo Stojković odbranio, a drugu Ostojić skinuo sa gol crte. Kruševljani su do gola stigli u 43. minutu posle sjajne kacije Zeca, Gavrića i šuta Vukadinovića.

Ipak, na Tviteru se najviše polemiše oko gola Sume:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter