0
Evropske lige

FOTO: screenshot / youtube.rs

RONALDO, DOKLE IDE TVOJA SUJETA: Portugalac ponašanjem ostavio javnost bez teksta…

Objavljeno: 04.12.19 u 12:33

U ponedeljak je Lionel Mesi je izabran za najboljeg fudbalera sveta po šesti put u karijeri, a Kristijano Ronaldo odbio je da prisustvuje ceremoniji, već je iste večeri primio nagradu u Italiji.

Napadač Juventusa je proglašen za najboljeg fudbalera Serije A i najboljeg napadača lige. Sujeta je proradila kod Portugalca koji je odlučio da se ne druži sa kolegama već je dodelu nagrada čekao u automobilu piše engleski ‘Miror‘.

Kada je bilo vreme da primi nagradu, izašao je iz automobila okružen telohraniteljima koji su u fotografe uperili jaka svetla kako niko od njih ne bi mogao da uslika napadača Juventusa.

Portugalac je verovatno bio ljut zbog toga što je iste večeri Lionel Mesi šesti put u karijeri izabran za najboljeg igrača sveta u izboru „Frans fudbala„. Ronaldo, naravno, smatra da je tu nagradu, čuvenu Zlatnu loptu, zaslužio on, a ne Argentinac.

Nema sumnje da ovakvo ponašanje ne priliči idolu mladih, a velika je verovatnoća da će ovakvi medijski natpisi podići još prašine u javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter