1
Domaći fudbal

FOTO: Prva liga Srbije

PLS: Slavili Grafičar i Metalac, Kabel ponovo iz ‘keca u dvojku’.

Objavljeno: 04.12.19 u 16:06

Odigrano je danas i kompletno 23. kolo Prve lige Srbije.

Uzbudljivo je bilo na pomoćnom stadionu ‘Rajko Mitić‘ gde je Grafičar dočekao Zemun. Sinđelić je namučio trećeplasirani Metalac, ali je ekipa Aleksandra Stankovića upisala novu pobedu i održala korak sa vodećim Grafičarem, a u tome im je pomogao poraz drugoplasirane Bačke.

Grafičar – Zemun 1:0

Grafičar je u završnici prvog poluvremena uspeo da savla Zemun nakon brze i odlično izvedene akcije iz auta. Poput Pantelića i Žigića Gavrić i Usmana Maronga su razvili akciju. Gavrić je brzo izveo aut, poslao je loptu do Gambijca koji je izašao sam pred golmana Zemuna i doneo domaćinu novu pobedu.

Kolubara – Kabel 1:2

Poveo je domaćin golom Nenada Radonjića u 24. minutu meča, ali se gosti nisu predavali. Te su u nastavku meča uspeli da preokrenu. Zoran Karać je zatresao mrežu u 63. minutu, a kompletan preokret doneo je gostima Marko Bjeković u 75. minutu.

Žarkovo – OFK Bačka 1:0

Bilo je neizvesno sve do same završnice, a kada je izgledalo da će timovi podeliti bodove, Miloš Čudić je zatresao mrežu gostiju za novu pobedu.

Sinđelić – Metalac 1:2

Metalac je nastavio seriju pozitivnih rezultata i na gostovanju Sinđeliću. Poveli su gosti golom Stefana Đurića u 35. minutu duela. Do poluvremena nije bilo promena, a u drugom delu meča zaigrali su i jedni i drugi agresivnije, te je Aleksandar Ješić sa bele tačke povisio na 2:0 u 64. minutu,a četiri minuta kasnije takođe sa bele tačke postavio je konačnih 2:1 Vasilije Đurić.

Prva liga Srbije 23. kolo

Budućnost D – Radnički P 1:1 (1:0)
(Vukić 32 – Dojkić 50)

Grafičar – Zemun 1:0 (1:0)
(Marongo 43)

Kolubara – Kabel 1:2 (1:0)
(Radonjić 24, Karać 63, Bjeković 75)

Sinđelić – Metalac 1:2 (0:1)
(Đurić 67p – Đurić 35, Ješić 64p)

Trajal – Dinamo Vranje 2:0 (0:0)
(Đurović 59, Jovanović 75p)

Žarkovo – Bačka 1:0 (0:0)
(Čudić 88)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

  1. Zašto u naslovu stoji Kabel ponovo iz keca u dvojku, kada ni na jednoj utakmici u ovoj sezoni toga nije bilo. Ovo je prvi put. Nije kepo da tako pišete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter