2
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

NISAM ŠAMAN – VESELINOVIĆ O ZVEZDI: Videćemo šta nosi budućnost, imam ugovor sa Čukaričkim

Objavljeno: 04.12.19 u 10:50

Sve glasnije se govori o mogućnosti da bi Crvena zvezda ove zime mogla da dobije novog trenera. Prvi na listi mogućih zamena za Vladana Milojevića jeste Aleksandar Veselinović.

Vladan Milojević je pre odlaska u Grčku trenirao tim sa Banovog brda, te bi crveno-beli rešenje ponovo mogli da potraže na Čukarici, gde trenutno sa dosta uspeha Čukarički vodi Aleksandar Veselinović.

Ime mladog i talentovanog fudbalskog stručnjaka nalazi se na kraćoj listi kandidata koji bi u slučaju da Milojević napusti Crvenu zvezdu mogli da krenu put stadiona ‘Rajko Mitić‘.

U razgovoru za ‘ELTA HD’ iz Banja Luke,  Veselinović je prokomentarisao ovu mogućnost.

Sve što mogu da kažem je da sam vezan za Čukarički. U septembru smo, u dogovoru sa predsednikom kluba, moj stručni štab i ja produžili ugovor na četiri godine i sve naše profesionalne ambicije trenutno su vezane za Čukarički. Šta će biti u budućnosti, što kažu Rusi, ‘ja nisam šaman, vidovit, da znam kuda će nas voditi putevi budućnosti‘, ali zaista moramo pošteno da izvršavamo obaveze u klubu u kom smo trenutno – istakao je Veselinović.

Zanimljiv je i podatak da su Veselinović i Milojević bili saigrači u omladinskim kategorijama Zvezde, ali aktuelni trener Čukaričkog nije došao do dresa prvog tima. Veselinović je nastupao za Rad, Bečej, Radnički Niš, Molenbek, Aris, Spartak iz Varne, i Hajduk sa Liona.

FOTO: FK Čukarički

0
0

2 Komentara

  1. MILOJEVIĆ MOŽE DA IDE ZA MNOGO VEĆI NOVAC ,ZASLUŽIO JE,ALI ČOVEK JE POSTAVIO NEKE STANDARDE I TREBA DA DOĐE NEKO KO TE STANDARDE MOŽE DA DOSEGNE ILI PREVAZIĐE.NE IDE SE SA KONJA NA MAGARCA.ZVEZDA VIŠE NIJE KLUB KOJI MORA DA DOVODI“POTENCIJALNU PERSPEKTIVNE TRENERE“ NEGO DOKAZANE VELIČINE.AKO MOŽEMO BACATI PARE NA NEPROVERENE I IGRAČE SUMNJIVOG KVALITETA MOŽEMO I DOBRO PLATITI PRAVOG TRENERA.SVI POTENCIJALNI KANDIDATI,DO SAD POMENUTI,ZAJEDNO ,NEMAJU REZULTATE U DOSADAŠNJOJ KARIJERI,KOJI BI GARANTOVALI NASTAVAK ONOGA ŠTO NAM MILOJEVIĆ OSTAVLJA.DAKLE SVAKA ČAST ROBIJU I OSTALIMA ALI ŠTA SU ONI DO SAD POSTIGLI KAO TRENERI.GDE SU RADILI I GDE SE DOKAZALI,I DA SE RAZUMIJEMO.ZVEZDA KAO OGROMNI BREND I IME U FUDBALU IMA OBAVEZU DA NAJ PRE DEFINIŠE KAKO ŽELI DA IGRA,DUGOROČNO,DA IMA SVOJ PREPOZNATLJIV STIL IGRE I DA ONDA PREMA TOM MODELU DOVEDE TRENERA KOJI NEGUJE TAKAV STIL,A ZATIM,ZAJEDNO SA NJIM ,DOVEDE IGRAČE KOJI TOM MODELU IGRE ,ODGOVAJU.POTOM DA TO SVE SPROVEDE I U OMLADINSKOJ ŠKOLI,A NE DA NAM SVAKA GENERACIJA IGRA DRUGAČIJE,ZATO ŠTO , TAMO NEKI NADRI TRENER ,IMA SVOJU“FILOZOFIJU“ IGRE .DAKLE GOSPODO RUKOVODIOCI ZASUČITE RUKAVE I POČNITE DA RADITE SVOJ POSAO KAKO VALJA,A NE OD DANAS DO SUTRA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. A zašto bi Milojević otišao iz Zvezde? Jel to ima neko ko ga tera ili ima ponudu negde gde mu bolje? On u ovom momentu ne može u veći klub od Zvezde, može u jaču ligu, ali za manje para i u manji klub. To vam je valjda jasno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter