3
Domaći fudbal

‘GROBARI’ BESNI, TVITER GORI: Uprava napolje, ni Savu ne štede… (TVITOVI)

Objavljeno: 04.12.19 u 21:07

Partizan je za svega šest dana uspeo dva puta da ispusti prednost od 2:0, prvi put za kraj evropskog puta protiv AZ Alkmara, a drugi put večeras protiv Napretka u verovatno izgubljenoj tituli već na jesen.

Ne čudi zato da su ‘Grobari’ na društvenim mrežama besni. Traže odlazak uprave kluba. Neki su ljuti i na trenera Savu Miloševića, traže i njegovu ostavku. Navijači Crvene zvezde zbijaju šale, a na udaru pristalica Partizana su i pojedini igrači Vladimir Stojković, pa i Aleksandar Lutovac koji je zamenio povređenog Nemanju Miletića posle čega su kola krenula nizbrdo.

Evo nekih od tvitova ‘Grobara’, ali i ‘Delija’:

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

3 Komentara

  1. dok je mustafa na golu negine nam 4 mesto a o tituli ni da pričamo.dok je suma i sadik isto takođe,koja sebičnost .uvedi decu partizana barem znaju zašto ginu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oduvek sam se pitao kakav je moral ljudi koji nemaju obraz da podnesu ostavku posle debakla koji dozive nego cekaju da ih narod ispljuje pa i onda ODOLEVAJU.Mozda je u pitanju.obrazovanje,domace vaspitanje,pohlepa u vidu visih kompleksa ili ko zna sta.Ljudski je i sportski uzdizati se ali i padati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter