3
Domaći fudbal

VLADAN MILOJEVIĆ: Dosta zavisi od vremenskih uslova, nije lako u Lučanima!

Objavljeno: 03.12.19 u 14:08

Lider na tabeli Superlige Srbije, Crvena zvezda gostovaće Mladosti sutra od 15 časova. Očekivanja pred utakmicu u Lučanima izneo je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

– Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igraju dobro i radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najveća opasnost. Teško je igrati u Lučanima. Veliku ulogu bi sutra mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu baš sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadašnji trener Stanić fudbalski “rastao” uz bivšeg šefa stručnog štaba Milovanovića koji je ostavio veliki pečat u Lučanima. Moramo biti oprezni. Pokazalo se i u revanšu Kupa, prošle godine, da je Mladost neugodan protivnik.

Imaće Milojević problem oko sastavljanja tima, s obzirom na to da je nekoliko igrača povređeno.

– Videću danas posle treninga na koga mogu da računam. Van La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura, Milunović ima stomačni virus, a ni situacija sa povredom Boaćija nije baš sjajna. Kada pričamo o igračima, zadovoljan sam kako su Ivanić i Marin delovali protiv Voždovca. Ivanić je igrač koji ima veliki potencijal i drago mi je što je odigrao dobru utakmicu.

Nije želeo šef stručnog štaba crveno-belih previše da se bavi pričama oko zimskog prelaznog roka.

– Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrači dolaze ili odlaze, to ne potiče od nas, već je sud drugih ljudi. Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videćemo sve kad se završi polusezona – rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

3 Komentara

  1. Normalno je da zvezdi smeta kisa.nije normalno da to ne smeta i mladosti.cini se ipak da se unaored trazi izgovor ako se ne pobedi.nije vise vazno i sta miloje kaze i radi jer su problemi u klubu mnogo veci od samog miloja.njega cemo makar uz pomoc prirode preziveti,al dugovi kluba koji nisu smanjeni,uprkos igranja u evropi od dve godine vode klub u sunovrat.niko ne moze da privatizuje klub sa ovakvim dugovima, i zato su velika dugovanja u interesu sadasnjih vodja.klub je zaradio toliko da su dugovi mogli bez problema da se rese,al u tom slucaju bi zvezda bila laka meta za mnoge.ovako troskovi kluba su vestacki(ili mozda ne) povecani pet puta za godinu dana,i to najvise u stavkama licnih primanja,tako da nikom ne pada na pamet da ulaze vecinski u taj klub.najvecu krivicu svakako snosi drzava koja nije uvela nezavisnu komisiju u klub i nakon toga reagovala u skladu sa zakonom.

    0
    0
    Odgovori
  2. “Čekamo zimsku pauzu pa ćemo sve analizirati”, kaže Milojević, iščupano iz konteksta! Milojeviću, valjda nećeš ti analizirati ništa posle utakmice u Atini, gde nas čeka još jedan debakl! Ako ti sam ne odeš, pošto te neće smeniti tvoji pajtaši iz intetesne grupe koja vodi Zvezdu, ne brini se smeniće tebe Marakana! Jer, u protivnom pošto si rasterao Zvezdinu školu fudbala i navijače sa Marakane, može se lako desiti da Zvezdu, nekadašnjeg giganta, ubuduće posmatra nekoliko desetina gledalaca, odnosno rodbina prvotim aca, zahvaljujući tebi, treneru koji nije dostojan ni lige Moldavije!

    0
    0
    Odgovori
  3. ima li neko da kaze vrlom treneru (najboljem u Srbiji) da vremenski uslovi nisu bitni, jer tu je vertikala av, njegov poverenik, kokeza i razni popovici, santraci, segrti, grujuci, naci ce se neki siroki da narodnom klubu koji predstavlja Srbiju ( drugi nisu vazni) dosudi po receptu (indjija, napredak, vozdovac…..) tako da trener koji nikad nije dobio nijedan derbi, niti bilo koju vaznu utakmicu nista ne mora da brine. Jer poloticko- sportsko shvatanje u
    ovoj cemarnici je da je sve katastrofa ako zvezda u fudbalu ne bude sampion. Tako vam BOG vratio, stideli se potomci vaseg imena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter