1
Domaći fudbal

MIRKO TOPIĆ: Zimski prelazni rok još nije počeo, ne razmišljam o Zvezdi, samo o Vojvodini!

Objavljeno: 03.12.19 u 12:30

U 19. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice.

Biće to poslednji meč crveno-belih na „Karađorđu“ ove godine, s obzirom na to da ih nakon toga očekuje još samo gostovanje TSC-u u Senti. Utakmicu protiv Radnika, Voša dočekuje nakon tri uzastopne pobede, a razmišljanja i očekivanja igrača i navijača „stare dame“ svakako idu u pravcu da pobednički niz treba nastaviti i protiv ekipe iz Surdulice.

Na prethodnom meču protiv Rada, Vojvodina je do pobede došla zahvaljujući preokretu već u prvom poluvremenu, koji je svojim prvencem u prvom timu Voše pokrenuo mladi reprezentativac naše zemlje Mirko Topić (18).

– Jako je važno to što smo pobedili, a činjenica da smo napravili preokret pokazuje da kao tim imamo jak karakter i pobednički duh. Nije lako osvojiti bodove na Banjici, pogotovo nakon gola zaostatka, ali raduje me to što smo već u prvom poluvremenu uspeli da okrenemo sve u našu korist, kao i to što smo stvorili veliki broj prilika na tom meču i na kraju ostvarili treću vezanu pobedu. Što se tiče mog prvenca u prvom timu, on je visio u vazduhu i na prethodnim mečevima, ali eto, ovoga puta me je pogledao Bog i uspeo sam da se upišem u strelce, što je zaista prelep osećaj. Ostaje žal zbog toga što u finišu susreta nisam iskoristio penal, pa smo u poslednjih desetak minuta malo strepeli za konačan ishod, ali sve u svemu, najbitnije je to da smo pobedili i ostvarili naš cilj – kaže Topić.

I sutra protiv Radnika, cilj će biti isti – ostvariti trijumf i osvojiti nova tri boda.

– Sada je vreme već počelo da utiče na stanje terena, koje nije baš dobro, tako da sutra ne očekujem neku lepršavu i posebno atraktivnu utakmicu. Naprotiv, mislim da nas očekuje jedna tvrda, teška i borbena utakmica, sa mnogo duela, a pobedu će ostvariti ekipa koja je više bude želela. Naravno, ja se nadam i verujem da ćemo to biti mi – ističe Topić.

Dobrim igrama ove jeseni, Vošin tinejdžer je privukao pažnju na sebe, pa se tako u pojedinim medijima tokom prethodnih dana moglo pročitati da za njega već postoji interesovanje Crvene zvezde.

– Iskreno, ne pridajem previše značaja tome što se piše u medijima i uopšte se ne opterećujem time. Maksimalno sam skoncentrisan samo na Vojvodinu i glavom sam isključivo tu, te razmišljam jedino o preostale dve utakmice koje imamo do kraja jeseni. Prelazni rok još nije ni počeo i zato o tome nema potrebe ni diskutovati – istakao je Topić.

Utakmica između Vojvodine i Radnika igra se sutra od 17 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajni. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever preuzimati u šopu navijača Vojvodine na severnoj tribini stadiona.

Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice. Takođe, za ovaj meč važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone.

FOTO: FK Vojvodina/Jelena Grlić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter