0
Evropske lige

MIRALEM PJANIĆ: Žao mi je Kristijana Ronalda…

Objavljeno: 03.12.19 u 21:46

Miralem Pjanić deli svlačionicu sa Kristijanom Ronaldom, a sinoć je i podijum na dodeli nagrada najboljim igračima Serije A.

Vrlo dobro zna kako se Portugalac oseća, pogotovo posle činjenice da je Lionel Mesi osvojio ‘Zlatnu loptu’ na svečanosti u Parizu.

Ronaldo nije naviknut na to da ne pobeđuje i ne dobija glavne nagrade. Žao mi je Kristijana – najbolji je već godinama. Uradio je toliko stvari u fudbalu i dostigao mnogo toga – rekao je Pjanić tim povodom.

Juventus je prethodnog vikenda ispustio prvo mesto u Seriji A kiksom protiv Sasuola (2:2).

– Nismo čak ni na polovini sezone, već smo igrali sa mnogim jakim timovim – rekao je Pjanić i dodao:

– Samo smo jedan bod iza Intera, ne deset! Žao nam je što smo ispustili bodove u nedelju, ali sezona je duga, ima još da se igra, i Inter pruža odlične partije kao i mi. Nastojimo da pobedimo u svakoj utakmici, uz želju da idemo napred iz dana u dan. Prvi cilj je bio plasman u nokaut fazu Lige šampiona, sledeći je Superkup Italije, a onda sledi borba za vrh u ligi i trka za Skudeto – poručio je reprezentativac Bosne i Hercegovine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter