0
Evropske lige

ISPOVEST: Ušao sam u sobu bez prozora i sa dvojicom naoružanih Srba… Morao sam da potpišem ugovor! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.19 u 17:00

Brazilski fudbaler Ilan Arauho Dal’Inja opisao je jednu od svojih najneprijatnijih epizoda iz duge karijere.

Deo te epizode bili su i Srbi, a sve je opisao u intervjuu za ‘L’Ekip’. U pitanju je način na koji je potpisao ugovor za francuski Ažaksio.

– Posle kratkih angažmana u Vest Hemu i Internasionalu na leto 2011. došao sam u Ažaksio na dogovoreni potpis ugovora. Ali nedelju dana se ništa nije događalo, da bi onda konačno po mene došao predsednik kluba Alen Orsoni – pričao je Ilan, a prenosi francuski novinar Mateu Mestraci.

Potom je opisao i detalje razgovora.

– Pokupio me je u blindiranom BMV-u i iako je bilo dogovoreno na odemo na ručak u tom primorskom gradu, primetio sam da se penjemo u korzikanske planine. Kada smo stali, jedna žena nas je sačekala i uvela u sobu bez prozora. Bilo nas je četvoro u sobi sa jednim vratima na kojima su stajala dva naoružana Srbina. Tada sam potpisao ugovor – ispričao je Ilan.

U Ažaksiou je odigrao samo jednu sezonu, a na 26 utakmica postigao je šest golova. U karijeri je još igrao za Sao Paulo, Atletiko Paranense, Sošo, Sent Etjen, Vest Hem, Internasional i Bastiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter