2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Mladi reprezentativac Srbije na meti Crvene zvezde!

Objavljeno: 03.12.19 u 10:15

Cilj Crvene zvezde je da se tokom zimskog prelaznog roka smanji igrački kadar, a najviše će se lomiti na poziciji ‘stranca’.

Žele crveno-beli da se oslobode velikog broja stranaca, jer je to veliko opterećenje za budžet, a tu je i ograničenje FS Srbije po kom samo četiri igrača bez srpskog pasoša mogu na teren. Očekuje se da Crvena zvezda tokom zime ostane bez Ričmonda Boaćija i El Fardua Bena, ali ne bi bilo iznenađenje da Beograd napusti i Žander.

Naravno, biće na ‘Marakani’ i sveže krvi tokom zime, a kako HotSport saznaje želja Crvene zvezde je krilni napadač Radničkog iz Niša i mlade reprezentacije Srbije Nikola Čumić. Reč je 21-godišnjem momku koji je u Niš stigao iz milanovačkog Metalca. Ove sezone odigrao je 10 utakmica za Radnički i ‘upisao’ je jednu asistenciju.

Cena po specijalizovanom sajtu ‘Tansfermarket’ je 700 hiljada evra, ali nema sumnje da bi ona mogla da bude i manja uz neke procente koje bi Nišlije dobile od kasnije prodaje.

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da ce dovoditi domace igrace,jer se je najlakse ugraditi u domace.njih nema ko da stiti,a interesna grupa mora da dobije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter