0
Domaći fudbal

‚FOTO: FK Crvena zvezda

NA SKENERU: Zvezda gostuje Mladosti, Lučanci ne znaju za pobedu protiv crveno-belih!

Objavljeno: 02.12.19 u 18:15

Crvena zvezda ima pozitivan skor protiv svih timova u Superligi, a posebno protiv predstojećeg rivala Mladosti iz Lučana. U ovom veku protiv ekipe iz Lučana Zvezda je na 22 meča zabeležio 17 pobeda, pet remija i nijedan poraz.

Izabranike Vladana Milojevića u sredu očekuje meč 19. kola Superlige Srbije protiv Mladosti u Lučanima. Posle trijumfa nad ekipama Radničkog iz Niša i Voždovca (obe utakmice 2:0), crveno-beli će na zapadu Srbije imati priliku da nastave niz pobeda, kao i da produže tradiciju nepobedivosti protiv Mladosti iz Lučana u 21. veku.

Od početka novog milenijuma, naš tim je odigrao 22 utakmice protiv Mladosti i zabeležio je 17 pobeda, a pet puta je bilo nerešeno, uz gol razliku 50:20 u korist našeg tima.

Najubedljiviju pobedu Zvezde je ostvarila 1. aprila 2018. godine kada smo u utakmici Superlige savladila Mladost u gostima rezultatom 5:2. Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Pešić (2), Slavoljub Srnić, Luka Ilić i Srđan Babić.

Poslednji duel odigran protiv Lučanaca završen je pobedom našeg tima 2:0, uz pogotke Milana Jevtovića i Miloša Vulića. Poslednih pet duela na Marakani završena su pobedom crveno-belih.

U sredu od 15 časova fudbalere Crvene zvezde  očekuje novi test protiv Mladosti, ali i prilika da tim Vladana Milojevića nastavi tradiciju nepobedivosti protiv ekipe iz Lučana.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter