0
Domaći fudbal

SLS: Partizan rutinskom pobedom u Šapcu krenuo u lečenje evropskih rana (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.19 u 16:51

U poslednjem meču 18. kola Superlige Srbije Partizan je pred 5.000 gledalaca u Šapcu rutinski pobedio Mačvu 2:0 (1:0) i nastavio trku za Crvenom zvezdom i Vojvodinom.

Plašili su se navijači Partizana evropskih rana koje su još uvek otvorene i peku. Ipak, Savo Milošević uspeo je psihički da izdigne svoje momke i spremi ih za meč sa Mačvom u Šapcu. Na kraju rutinskih 2:0, za nastavak šampionske trke.

Partizan je zapretio već u 9. minutu kada je Suma šutirao sa distance, ali je lopta proletela pokraj stative. Crno-beli su poveli u 16. minutu, Natho je uposlio Sadika, ovaj je šutirao iskosa ka golu, Puletić loše intervenisao, a Asano sve iskoristio i pogodio – 0:1.

Samo minut kasnije osvajač Kupa Srbije je ponovo zapretio, Stevanović je odložio loptu za Miletića, a ovaj je šutirao preko gola. Partizan je do gola mogao u 31. minutu kada je Asano asistirao do Sadika, a ovaj pokušao neprecizno sa distance. Mačva je prvi put zapretila u 34. minutu, Šušnjar je pokušao, ali lako za Stojkovića.

Mačva je drugo poluvreme otvorila šansom, šutirao je Marinković, ali lako za Stojkovića. Asano je uzvratio u 57. minutu, ali preko gola. Partizan je utakmicu rešio u 70. minutu, brzo je izveden slobodni udarc, mladi Stevanović je vratio loptu ka srcu šesnaesterca, ona je prošla do Uroševića, a levi bek crno-belih je lepo naciljao i pogodio – 0:2.

Posle drugog gola tempo utakmice je pao, Savo Milošević je šansu dao mladom Pavloviću, ali do kraja nije bilo šansi. Partizan je slavio sa 2:0 protiv ‘fenjeraša’ u Šapcu.

MAČVA – PARTIZAN 0:2
/Asano 16, Urošević 70/

Stadion Mačve u Šapcu;
Sudija: Danilo Grujić

Mačva (4-4-2): Puletić – Pejović, Mijailović, Jevtić, Dukić – Ivić, Božić (od 79. Čermelj), Milosavljević (od 87. Stevanović), Marinković (od 75. Vujasin) – Šušnjar, Ašćerić;
Partizan (4-2-3-1): Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho (od 74. L. Pavlović) – F. Stevanović (od 85. Lakčević), Suma, Asano – Sadik (od 63. Ivanović).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter