0
Evropske lige

GORELO U PIREJU: PAOK pokazao Zvezdi kako treba da igra (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.19 u 22:20

U velikom derbiju Grčke Olimpijakos i PAOK odigrali su nerešeno 1:1, čime svakako mogu biti zadovoljniji gosti iz Soluna.

Dva tima su u derbi ušla sa identičnim brojem bodova po 28, a posle meča u Pireju bodovna razlika ne postoji, s tim da sada oba tima imaju po 29 bodova. PAOK je na vrelom gostovanju na ‘Karaiskakiju’ osvojio bod zlata vredan – 1:1.

PAOK je poveo u 29. minutu preko Ingasona, bila je to velika greška čuvara mreže Olimpijakosa Žozea Sa, što je Islanđanin znao da iskoristi. Naš golman Živković u prvom poluvremenu nije imao posla, a kasnije je bio sjajan, skinuo je nekoliko šuteva crveno-belima.

Ipak, spasa nije bilo u 64. minutu kada je Valbuena pogodio iz penala. PAOK je osvojio vredan bod, jer se derbi u drugom delu prvenstva igra u Solunu. Možda su crno-beli dali smernice Vladanu Milojeviću kako da Crvena zvezda igra u Pireju za desetak dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter