7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DOMAĆI KOLOSEK: Partizan u Šapcu ‘leči evropske rane’

Objavljeno: 01.12.19 u 10:18

Trener Savo Milošević možda osveži starnu postavu sa par promena, a na golu se očekuje kapiten Vladimir Stojković.

U petak su se igrači Partizana vratili iz Holandije i imali slobodan dan, a juče lagani trening kao zagrevanje za gostovanje u Šapcu. Trener Partizana Savo Milošević neće mnogo mešati karte u sudaru sa Mačvom u kojem su tri boda planirana da se preboli eliminacija iz evrope.

Oprez postoji posle nokdauna od AZ Alkmara, a možda dođe do oveženja starne postave sa nekoliko novih igrača. Pojedinci su umorni od nepretanog igranja, a u narednih sedam dana crno-beli imaju tri domaća ispita.

Pad ‘fenjeraša’ je primaran i očekuje se da ekipu predvodi kapiten Vladimir Stojković. Moguće je da Rajko Brežančić zameni Slobodana Uroševića, a da se u ofanzivi nađe Filip Stevanović umesto Zorana Tošića.

Možda Takuma Asana zameni Đorđe Ivanović, a na sredini je dirigentska palica rezervisana za Bibrasa Natha. seriju golova na domaćoj sceni želi da nastavi Umar Sadik.

Projektovani sastav: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Brežančić, Zdjelar, Natho, Stevanović, Asano (Ivanović), Suma, Sadik.

FOTO: FK Partizan

0
0

7 Komentara

  1. Nego šta bi od vaše prijave UEFI, koju je podnio Debeli profesor,stručnjak za fudbal?Zvezda je još u Evropi sa šansom da tu ostane i dalje,a vi se spotakoste i nemate više ni teoretskih šansi ? Zbog njegovih zlih radnji onaj gore vas kažnjava i još će te ispaštati.Zlo radjenje,gotovo sudjenje.

    0
    0
    Odgovori
    • Šta se čeka. Idemo sa pričom o nameštanju, možda neko zaboravi jučerašnju krađu mezimice i sudija protiv Voždovca

      0
      0
      Odgovori
    • Ajmo sada složno o nameštanju možda skrenemo pažnju sa jučerašnje krađe mezimice i sudija protiv Voždovca zbog koje je veliki trenet Miloje srećan

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter