6
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

SLS: Marin i Ben za pobedu Zvezde protiv Voždovca (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.19 u 19:53

Derbi 18. kola Superlige Srbije pripao je Crvenoj zvezdi koja je sa 2:0 (0:0) savladala Voždovac na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crvena zvezda je par dana posle ubedljivog poraza od Bajerna (0:6) ‘lek’ tražila protiv ‘zmajeva’ koji su u dosadašnjem toku Superlige u gostima uzimali ‘skalp’ Vojvodini i Partizanu.

Međutim, danas nisu uspeli da dođu do gola šampiona, iako su 25. minutu sproveli loptu iza leđa Milanu Borjanu. Ipak, prethodno je dosuđen faul Mikića u skoku, te je gol Cvjetičanina sekund kasnije poništen.

Zvezda nije delovala preterano agresivno u prvom delu, dok su gosti iz Zaplenjske pokušavali da do gola rivala dođu iz kontranapada, što i jeste njihovo najveće oružje.

Tako da u prvih 45 minuta nismo viđali previše uzbuđenja. U nastavku je Zvezda dodala gas i pojačala pritisak ispred gola Marka Ilića.

Od 55. minuta sve češće smo gledali igru na 20-ak metara od njegovog gola, što je u 60. minutu dalo rezultat. Ivanić je proigrao Tomanea koji je, čini se, bio u nedozvoljenoj poziciji.

Nije dosuđen ofsajd, a on je prosledio loptu do Marina koji je takođe bio najbliži golmanu gostiju i potom mu nije bilo teško da zatrese mrežu u situaciji ‘jedan na jedan’.

Od tog momenta sve je na terenu nekako splaslo i nije bilo puno dešavanja. Spušten je tempo, sve dok u završnici meča El Fardu Ben nije postavio konačnih 2:0.

U doslovce poslednjim sekundama je iskoristio prostor u šesnaestercu Voždovca i stavio tačku na utakmicu.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC 2:0 (0:0)
(Marin 60, Ben 90+3)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Jovan Šegrt

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić – Petrović – Ben, Ivanić (od 78. Jovančić), Marin (od 92. Simić), Garsija (od 86. Vukanović) – Tomane.

VOŽDOVAC: Ilić – Lasickas, Mikić, Cvetković, Daničić – Nikolić, Nišić – Mašović (od 59. Krasić), Zličić (od 79. Cvetićanin), Živojinović – Stoisavljević (od 64. Dević).

Superliga, 18. kolo

Petak

Proleter – Mladost 0:1 (0:0)
(Pavlović 73. penal)

TSC – Spartak 2:2 (1:1)
(Milićević 12, Tumbasević 72 – Otašević 31, 90+2)

Subota

Javor – Radnički Niš 0:7 (0:2)
(Đorđević 10, Čumić 38, 75, Jirka 48, Pantelić 65, Haskić 66, Mihajlović 83)

Napredak – Inđija 1:3 (1:0)
(Vukadinović 7 – Ilić 53, Milosavljev 58, Bastajić 75)

Rad – Vojvodina 1:2 (1:2)
(Perendija 21 p – Topić 28, Stojković 45+4)

Radnik – Čukarički 3:3 (2:3)
(Pavlov 9, 28, Tomić 50 p – Stojanović 13, 17, Birmančević 24)

Crvena zvezda – Voždovac 2:0 (0:0)
(Marin 60, Ben 90+3)

Nedelja

15.00 Mačva – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

6 Komentara

    • Nemoj ti u moje ime da pricas, bolje proveri sata Aleksandar Vucic planira da uradi kako mu Zvezda i u buduce ne bi izazivala srcane probleme kada igra protiv nekoga ko joj se ne sklanja.

      0
      0
      Odgovori
  1. SLS: “Marin i Ben za pobedu Zvezde protiv Voždovca”! Ovakvi navijački naslovi bez pokrića, odvraćaju nas prave navijače Zvezde (savremenike Zvezde koja je pokorila svet i Evropu)! Prvi gol smo postigli iz ofsajda a drugi je dao nekakavi tra-la-la Ben koji je ostao potpunom sam u petercu! A, šta je bilo sa poništenim regularnim golom Voždovca?! Ovakve pobede Zvezde daju lažnu sliku o njenim mogućnostima i zato nastradamo svaki put čim kročimo u Evropu! Ne želim ni jednu senku nad mojom Zvezdom a od HS tražim da objektivno piše o sudijama i da traže da se ovakve sudije kao Šegrt doživotno odstrane iz srpskog fudbala! To bi bila korist za srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tipicna LingLong Zvezdina utakmica…ako nece protivnik da se sam skloni, pomoci ce sudija…
    Sviraju se ofsajdi kada ih nema, pa se ne sviraju kada ih ima (ne jedan nego 2 u istoj akcije )

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter