5
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

MILOŠ VAZURA: Teže je danas kada smo shvatili da smo izgubili pet miliona evra!

Objavljeno: 30.11.19 u 14:40

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je danas o posledicama remija u Hagu posle kog je ‘parni valjak’ ostao bez proleća u Evropi.

Naravno, na prvom mestu je sportski gubitak, ali sigurno najveći je onaj finansijski. Zbog toga generalni direktor Partizana smatra da je remi sa AZ Alkmarom teži danas nego u četvrtak kada se nije razmišljalo o gubicima u kasi.

– Naravno da nam je sada teže nego u četvrtak uveče. Shvatamo da smo izgubili potencijalnih 5.000.000 evra, lakše bismo doveli i prodali neke igrače u januaru i junu. Međutim, to je fudbal, moramo da izvučemo pouke, podignemo glavu i pobedimo Mačvu. Idemo dalje – rekao je Vazura za ‘Žurnal’.

On je dodao i da je velika šteta što Evropa neće više gledati bisere Partizana.

– Izgubili smo ozbiljan novac činjenicom da nismo prošli dalje. Kad se igra Liga Evrope, sve je stabilnije: mnogo više para, transfera… Ekipa je selektirana tako da imamo mlade, ekstra mlade, starije i ekstremno starije igrače. Eto, kada se tako nešto napravi, cene najmlađih idu gore. Međutim, velika, velika prilika je propuštena. Evropa je mogla i dalje da gleda Partizanove bisere – zaključio je Vazura.

0
0

5 Komentara

  1. Kako mozes izgubiti nešto kad to nisi ni imao ?Samo pričate a ne plaćate igrače i gledate da ih što pre prodate-lopovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter