0
Domaći fudbal

‘CRVENO-BELO VEČE’: Ovajcije za Milana Pavkova

Objavljeno: 30.11.19 u 14:29

Delegacija Crvene zvezde posetila je Leskovac gde je udruženje navijača crveno-belih organizovalo četvrto po redu Crveno-belo veče u ovom gradu.

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Crveno-bele su juče u Leskovcu dočekale ‘delije’ iz tog grada u okviru ‘Crveno-bele večeri’.

Delegaciju su činili prvotimci Milan Pavkov, Nikola Vasiljević i Ribeiro Žander, legende kluba Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon, kao i sekretar veterana Saša Marković.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kome je preko 150 zvezdaša pevalo, sada već čuvenu navijačku pesmu „Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom“. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa našim igračima i legendama.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali Zvezdinu noć iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna. Takođe, Stojanović je poručio igračima da će grupa iz Leskovca bodriti Crvenu zvezdu u Atini u utakmici protiv Olimpijakosa koja našem timu može doneti evropsko proleće.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter