0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Dortmund se u Berlinu vratio na pobednički kolosek (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.19 u 17:35

Svaki tim u dosadašnjem toku 13. kola nemačke Bundeslige je postigao makar po gol.

Herta je na svom terenu dočekala Borusiju iz Dortmunda sa novim trenerom Jirgenom Klinsmanom i nije došla ni do boda.

Borusija je preko Sanča i Azara stigla do 0:2 u 15. i 17. minutu, da bi Darida smanjio rezultat u 34. minutu meča.

Mats Humels je dobio drugi žuti karton u 45. minutu, pa je Herta imala i igrača više što nije bilo dovoljno ni za izjednačenje. Marko Grujić je odigrao svih 90 minuta za domaćina.

U Kelnu je gostovao Augsburg koji je promašio penal već u 9. minutu preko Hana, a nakon drugog žutog kartona Čikosa gosti su imali igrača više što je odmah iskoristio Niderlehner u 43. minutu.

Ipak, i gosti ostaju sa desetoricom kada je Han dobio drugi žuti karton, što je dovelo do promene rezultata, Keln je izjednačio preko Kordobe.

Nakon boda u duelu sa Borusijom iz Dortmunda ekipa Paderborna je igrala protiv Lajpciga na svom terenu i nije uspela da osvoji niti jedan bod. Lajpcig je preko Šika i Zabicera u prvih 4 minuta uspeo da dođe do 2 gola prednosti, da bi Timo Verner praktično rešio pitanje pobednika u 26. minutu meča.

Domaći su uspeli da se vrate u igru preko Mambe i Gjasuleu 62. i 73. minutu, ali je to bilo sve od njih, Lajpcig je došao do tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter