Fudbaleri Crvene zvezde u 18. kolu Superlige Srbije dočekuju Voždovac.

Pred taj duel Vladan Milojević je izašao pred novinare kako bi izneo svoja očekivanja i najavio meč.


Ulazimo u ciljnu ravninu domaćeg prvenstva, Voždovac u poslednje vreme igra dobro, trener gaji neki atipičan stil fudbala za naš prostor. Ekipa su koja voli da igra, očekujem dobru utakmicu. Mi moramo da pokažemo reakciju, pričao sam sa momcima i verujem da ćemo da odigramo dobru utakmicu – rekao je Milojević na pres konferenciji na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Prokomentarisao je i reči Milana Borjana koji posle duela protiv Bajerna rekao da pojedini ne znaju šta je Crvena zvezda.

– Svaki put čovek nešto kaže, Milanu je to teško palo. Uvek im govorim da puste da prenoći, bila je vruća glava, pričao sam sa Milanom – dodao je Milojević.

Upitan je Milojević i da li pojedini igrači znaju šta je Crvena zvezda?

– Ti igrači su doveli Crvenu zvezdu do ovde. Tada su valjali, a sada ne valjaju. Ne bih se složio – jasan je Milojević.

Dotakao se Milojević i svog statusa.

Ponosan sam što sam došao u Crvenu zvezdu, mogu da odem kada uprava tako odluči. Neću se kititi uspehom, ako odem i kada god odem reći ću svima da sam ponosan što sam bio deo istorije. Nastavljam da radim svoje posao. uprave je tu, navijači su tu, javno mnjenje je tu. Neka oni na kraju daju sud. Ako bude ‘tući će te Đura‘, neka tako bude, fudbal je to – iskren je Milojević.

Upitan je i za naslove u grčkim medijima koji ga sele iz Zvezde.

– Piše se svašta. Ne znam odakle to ide. Ja sam trener Crvene zvezde – rešava dileme Milojević.

Otkrio je i šta zamera svojim igračima.

– Moramo da budemo odgovorniji, samo to im zameram. Nisam dobio da izađu i odigraju muški. To mi je jedino krivo. Nadam se da se to neće ponoviti i verujem da nećemo da dozvolimo da se ponovi – poručuje Milojević.

Nedostajala je energija u duelu protiv Bajerna.

Fudbal se danas igra iz strasti, da se nen plašite nikoga. Energiju mi prenosimo na navijače, a mi je nismo imali. Mi 30 godina nismo igrali u Ligi šampiona, a sada se stvara osećaj kao da smo tu godinama i da je to normalno. Pokušaćemo da vratimo energiju – rekao je Milojević.

Broj stranaca je problem koji će biti potrebno rešiti…

– Imamo problem sa brojem stranaca, uvek moram da gledam da se ukomponujemo. Kad se završi jesenji deo sezone sešćemo da analiziramo i razgovaramo –  zaključak je Milojevića

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski