10
Domaći fudbal

VLADAN MILOJEVIĆ: Ponosan sam što sam deo Zvezdine istorije, otići ću kada uprava tako odluči

Objavljeno: 29.11.19 u 13:47

Fudbaleri Crvene zvezde u 18. kolu Superlige Srbije dočekuju Voždovac.

Pred taj duel Vladan Milojević je izašao pred novinare kako bi izneo svoja očekivanja i najavio meč.

Ulazimo u ciljnu ravninu domaćeg prvenstva, Voždovac u poslednje vreme igra dobro, trener gaji neki atipičan stil fudbala za naš prostor. Ekipa su koja voli da igra, očekujem dobru utakmicu. Mi moramo da pokažemo reakciju, pričao sam sa momcima i verujem da ćemo da odigramo dobru utakmicu – rekao je Milojević na pres konferenciji na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Prokomentarisao je i reči Milana Borjana koji posle duela protiv Bajerna rekao da pojedini ne znaju šta je Crvena zvezda.

– Svaki put čovek nešto kaže, Milanu je to teško palo. Uvek im govorim da puste da prenoći, bila je vruća glava, pričao sam sa Milanom – dodao je Milojević.

Upitan je Milojević i da li pojedini igrači znaju šta je Crvena zvezda?

– Ti igrači su doveli Crvenu zvezdu do ovde. Tada su valjali, a sada ne valjaju. Ne bih se složio – jasan je Milojević.

Dotakao se Milojević i svog statusa.

Ponosan sam što sam došao u Crvenu zvezdu, mogu da odem kada uprava tako odluči. Neću se kititi uspehom, ako odem i kada god odem reći ću svima da sam ponosan što sam bio deo istorije. Nastavljam da radim svoje posao. uprave je tu, navijači su tu, javno mnjenje je tu. Neka oni na kraju daju sud. Ako bude ‘tući će te Đura‘, neka tako bude, fudbal je to – iskren je Milojević.

Upitan je i za naslove u grčkim medijima koji ga sele iz Zvezde.

– Piše se svašta. Ne znam odakle to ide. Ja sam trener Crvene zvezde – rešava dileme Milojević.

Otkrio je i šta zamera svojim igračima.

– Moramo da budemo odgovorniji, samo to im zameram. Nisam dobio da izađu i odigraju muški. To mi je jedino krivo. Nadam se da se to neće ponoviti i verujem da nećemo da dozvolimo da se ponovi – poručuje Milojević.

Nedostajala je energija u duelu protiv Bajerna.

Fudbal se danas igra iz strasti, da se nen plašite nikoga. Energiju mi prenosimo na navijače, a mi je nismo imali. Mi 30 godina nismo igrali u Ligi šampiona, a sada se stvara osećaj kao da smo tu godinama i da je to normalno. Pokušaćemo da vratimo energiju – rekao je Milojević.

Broj stranaca je problem koji će biti potrebno rešiti…

– Imamo problem sa brojem stranaca, uvek moram da gledam da se ukomponujemo. Kad se završi jesenji deo sezone sešćemo da analiziramo i razgovaramo –  zaključak je Milojevića

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

10 Komentara

  1. Bolje odi,hvala ti za sve,mnogo toga si uradio,al igru brate nikako da napraviš,celog života igraš bekovski kao što si i fudbaler bio,bolje sad ako voliš Zvezdu da ne dođemo da izgubimo i ovaj bodovni zaostatak(ne zaboravi Nema,Kanjasa,Van La Paru,Žandera,Garsija)

    0
    0
    Odgovori
  2. Idi odmah! Samo prvo naruci kamion i potovari sve silne golove koje si napakovao u Zvezdinu sramnu istoriju i vozi se sa njima gde god hoces! Kaze neko trener sa istorijskim nasledjem…e, vala, jeste-bas sa nasledjem sramnih rezultata , najsramnijom serijom poraza u njenoj istoriji. A dobio si majstore sve od Kluba, kupovao si koga si hteo, kao metlom ste ih sakupljali na buvljaku i sad svi vani iz kluba skupa sa njima! A sa tobom mogu i oni uhlebnici Zvezde u FSS koji su te birali za dvostrukog laureata -trenera godine! Svi skupa se gonite u…Indiju, tamo bas trebaju takve strucnjake jer nikako da poseju zrno te igre! E vi ste ti bazni bastovani fudbalski, sram da vas svih bude!

    0
    0
    Odgovori
  3. Umjesto stida on neće otići dok mu ne kažu trener koji je vodio tim u najviše debakla u istoriji i odigrao najviše namještenih utakmica u istoriji svjetskog fudbala

    0
    0
    Odgovori
  4. Sram te bilo prodavcu magle,svi igrači su kod tebe van forme iz kog kluba da dođu više nijedan fudbaler ne liči na sebe,lažeš namazano jedan.MArŠ iz Zvezde i ti i Mrkela a boga mi i Terzić(gde su Nikolić,Eraković,Gavrić,Pantić)

    0
    0
    Odgovori
  5. KVAZI TRENERU:Sve čuješ uvezi komentara na tvoj račun pitaj se samo jedno,TI si pročitan u našoj ligi svi ti postavljaju domaći kako se igra protiv ZVEZDU,(Presingom su te svi nadigrali u našoj ligi Milošević te u froncle napravi još prošle godine s duplo slabiji tim sad je Partizan za nas Bajern,ako to nevide g din Terzić i g din Mrkela jer im trebaš svako pojačanje aminuješ kao šatro pratili smo ga i tako to(novinari bolje znaju kakav profil igrača treba zvezdi a vi mućkate
    SRAMOTO TREBAO SI SAM DA ODEŠ

    0
    0
    Odgovori
    • Covek ne laze on pojma nema.pa ljudi koji treniraju petlice vise znaju.daj boze da se neko za.ebe i kupi te.jos kad bi mogo da povedes i starca focu?

      0
      0
      Odgovori
  6. Ti da si neki trener sam bi otisao a ne da cekas da te uprava otera. Zar posle 0:3, 0:4, 0:6 ili 1:6 nije dovoljno da to uradis….

    0
    0
    Odgovori
  7. Kada bi ti čekao da odeš kada uprava odluči, ti onda ne bi nikada otišao, jer ti si član “četiri jahača Apokalipse” (Sveta, Terza, Mita i ti), pa kako ćeš sam sebe odstraniti iz Zvezde, kada ti je u Zvezdi jako profitabilno! Ne radiš ništa, odnosno ne oseća se neki napredak od tvog (ne)rada, a parice kaplju, svega 600 hiljadarki evrića godišnje za tvoj mizeran rad koji pružaš! Znaš li kada ćeš ti otići?! Ti ćeš otići posle sledećeg debakla u LŠ, protiv Olimpijakosa! Tada će tebe Marakana smeniti a možda i još nekoga od vas jahača Apokalipse!

    0
    0
    Odgovori
  8. Dzabe je to sto pricas…I prosle godine ista prica…pa ne igraju oni fubal za crvenu mesecno vec za pare koje ja necu uspeti da zaradim za tri zivota, tako da nema opravdanja…Z a nenekreativnu igru je samo trener kriv,…pogledajte juce Partizanovu igru i energiju..e zato nisi dobio nijedan derbi jer si cava

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter