2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ON PRVI NAPUŠTA ZVEZDU: Posle šest meseci stranac pakuje kofere

Objavljeno: 29.11.19 u 12:23

Najavljena je na zimu rekonstrukcija tima u ‘Ljutice Bogdana’ a već se pojavio prvi kandidat za odlazak iz crveno-belog jata.

U isčekivanju oporavka Branka Jovićića u Crvenoj zvezdi po pisanju Sportskog žurnala planiraju da dovedu još jednog fizički dominantnog igrača, a da pritom raskinu saradnju sa španskim internacionalcem Hozeom Kanjasom.

Nekadašnji fudbaler Svonsija, Espanjola i Bajerna nije zadovoljio sportski sektor kkluba, te bi u januaru trebalo da pronađe novi klub. Vezista je u Crvenu zvezdu stigao bez obeštećenja, te se najavljuje da bi mogao da ode iz kluba bez obeštećenja kao Vujadin Savić i Filip Stojković.

Najveći problem će biti pronaći klub koji će mu ponuditi slične finansijske uslove kao Crvena zvezda, pošto momak iz Andaluzije na Marakani zarađuje 500.000 evra godišnje.

0
0

2 Komentara

  1. Kanjas se nije snašao, nije imao sreće, Kanjas ovo, Kanjas ono. Koliko riječi opravdanja za nekog ko je totalni promašaj baš kao što je totalni promašaj i onaj ko ga je doveo, i ne samo njega nego i Van la Paru i Garsiju i još tone njih, ali se ne smije reći. Zato je Ilijev i Partizan linčovan zbog Sume,a Sejduba se pokazao boljim od svih Zvezdinih vanzemaljaca i kapitalaca koje je promovisao doktorski tandem. Govedina na tone…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa on je igrac od poverenja nesrecnog miloja.i ko ce sada da plati 500.000 ako nece da ide?
    Verovatno mita?pa covek je od morala, hoce on to.miloje ne treba da plati nista,posto jedino on nije video kakav je to igrac a videla cela srbija.pa on je trener godine i vidi bolje nego svi mi zajedno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter