1
Evrokupovi

MILORAD VUČELIĆ: AZ Alkmar se ništa nije pitao, bili smo superiorni! Stojković je nedopustivo reagovao…

Objavljeno: 29.11.19 u 21:55

Predsednik Partizana Milorad Vučelić teško se miri sa gubitkom dva boda Partizana u Hagu protiv AZ Alkmara, kojim je izgubio šansu da se plasira u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Vučelić smatra da je Partizan bio potpuno nadmoćniji, ali to u završnici meča nije naplatio, već je doživeo ‘brodolom’.

– AZ Alkmar se u ovoj utakmici ništa nije pitao. Partizan ga je nadigrao, bio je superioran, demonstrirao je vrhunski fudbal. U finišu nismo bili dorasli svojoj igri, a kada se ona napusti nastaju mnogobrojni problemi – istakao je Vučelić u izjavi za ‘Novosti’.

– Jedan moj prijatelj mi je rekao da nikada u životu nije video da neki srpski klub igra tako. I ponovo smo pali sa igračem više, jednostavno Partizan je pobedio sam sebe. To je ono što je u svemu ovome najtužnije.

Mnogi za najvećeg krivca smatraju kapitena Vladimira Stojkovića, baš kao i Vučelić.

– Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Nije reč o napadu na bilo koga nego jednostavno kritika, ovo nismo smeli da ispustimo.

Sledi podvlačenje crte, ali trener Savo Milošević nije pod znakom pitanja.

– Pričaćemo u klubu o svemu što se dešavalo. Nije ovo katastrofa, način igre svakako ne, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali, i to dominantno, u svom padu. Neće biti napada, ali biće kritika. To je nešto što je normalno i u redakciji svakog lista i u firmama. Tako sve funkcioniše u poslovnim firmama, u tome ne bi trebalo videti ni tražiti ništa čudno.

– Mesto stručnog štaba ne dolazi uopšte pod sumnju, neće biti radikalnijih poteza. Niko ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti. Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola. Oni su za sedam, osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontrasmeru – izjavio je Vučelić.

0
0

1 Komentara

  1. Stojke je pravi grobar krvlju i znojem je platio sam dolazak u PARTIZAN spasio je PARTIZAN milion puta,ok I najbolji grese Ali ako smo bili superiorni sto im nismo dali kao neki u utorak 6 golova I Stojke ako kiksne imas napadace valjda.Glavni krivci su Suma I Sadiq koji su morali da daju bar 6 golova.Sad rekonstrukcija tima Stojke penzija,Suma da se uvali nekom jer I’ma Jos 6 meseci ugovora a Sadiq da se vrati u Romu ne kupovati grisine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter