0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

FOTO-UBOD IZ HAGA: ‘Najezda’ stranih novinara zbog jednog igrača Partizana!

Objavljeno: 29.11.19 u 23:54

Neverovatno je dokle ide njihov fanatizam, čak i kada je reč o sportu i novinarstvu.

Od kako je stigao u Partizan, Japanac Takuma Asano ne daje izjave direktno za srpske medije jer ne barata engleskim jezikom i stoga nam je onemogućen kanal komuniciranja.

Međutim, kako je plavokosi ofanzivac velika zvezda u svojoj zemlji, na svakoj utakmici se pojavljuju japanski novinari – samo zbog njega!

U početku sezone to je bio jedan novinar koji je dolazio u Beograd samo da bi posle meča pričao sa Japancem, a kako je sezona odmicala broj predstavnika medija iz ‘zemlje izlazećeg sunca’ je rastao.

Tako su u Mančesteru na Old trafordu bila njih trojica, a u Hagu ih je bilo čak – šest! Asano je uživao da priča sa sunarodnicima, jer nema često priliku da komunicira u crno-belom taboru, baš zbog ograničenja jezičkih sposobnosti.

I njihov razgovor trajao je prilično dugo. Kako i ne bi jer je konačno bio strelac i odigrao je sjajan meč, kako u napadu, tako i u defanzivi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter