0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOLNE TRAUME STOJKOVIĆA: Sa Zvezdom preživeo Strazbur, a sa Partizanom ga je ista sudbina čekala u Hagu!

Objavljeno: 29.11.19 u 10:22

Ukoliko pitate ‘Delije’ bolna tačka je utakmica sa Strazburom 2005. godine, ukoliko pitate ‘Grobare’ jučerašnja eliminacija od AZ-a. Pitate se šta ta dva duela imaju zajedničko? Golmana Vladimira Stojkovića.

Ne leže Srbima ni Hag, a ni Strazbur, a po lošem će ih pamtiti najviše Vladimir Stojković. On je 2005. stajao na golu Crvene zvezde, a juče je sa Partizanom u Hagu doživeo skoro identičan udarac.

Vodio je Partizan 2:0, imao je igrača više, a onda je jedna nesmotrena reakcija Stojkovića dovela do gola gostiju, a to im je otvorilo vrata za izjednačenje u nastavku meča i nakon toga su overili ‘evropsko proleće’.

Čuvar mreže Partizana je loše pročitao situaciju, uhvatio ga je Drujf na lošoj nozi i samo je okrzno loptu glavom, a to je bilo dovoljno da završi u mreži Partizana.

Zbijali su nakon meča navijači šale da je ovo Partizanov Strazbur, a bili su u potpunosti u pravu kada se tiče Vladimira Stojkovića koji je juče doživeo svojevrstan deža vi.

2005. godine Basta je doneo prednost Crvenoj zvezdi u 34. minutu Đokaj je sredinom drugog poluvremena povisio na 2:0. Dok su gosti u poslednjih 15 minuta doživeli pakao. Gameiro je u 78. minutu zatresao mrežu, a potom u četvrtom minutu nadoknade još jednom je matirao Stojkovića za 2:2. Protiv Alkmara se ponovo sudbina poigrala sa Stojkovićem, isti je bio i rezultat, čak je i takmičenje bilo isto.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter