0
Evropske lige

BARSA PLANETARNI HIT: Snimljen dokumentarni film o Barseloni!

Objavljeno: 29.11.19 u 12:43

Rakuten, Inc., FK Barselona i Rakuten TV predstavljaju Matchday – pri FK Barselona, zvaničnu televizijsku dokumentarnu seriju FK Barselone koja prati klub kroz sezonu 2018-2019. i pruža prikaz svega što se odvija iza scene i čini Barsu nečim mnogo većim od „samo kluba“.

Matchday – pri FK Barselona nastao je u Barsa Studios, produkcijskoj kući u vlasništvu fudbalskog kluba – u saradnji sa Kosmos Studios, grupacije Rakuten Inc. i Rakuten H Kolektiv Studio i Produkciones del Bario.

U svojstvu vodećeg globalnog partnera FK Barselona od 2017. godine, koji je posvećen pružanju inspiracije svim generacijama kroz pozitivne aspekte sporta, Rakuten ima priliku da ekskluzivno predstavi ovaj jedinstveni dokumentarac njegovim ljubiteljima širom sveta.

Serijal se sastoji od osam epizoda koje prate klub i igrače kroz najvažnije trenutke sezone 2018-2019, i predstavljaju u drugačijoj svetlosti kulturu i filozofiju Barse, jedne od omiljenih fudbalskih ekipa na svetu. Ovo delo nudi potpuno otvoren prikaz kluba i njegovih igrača, prateći ga od vrhunaca uspeha do ponora poraza i načina na koje se bore da ih prevaziđu i zajedno se ponovo uzdignu.

Matchday takođe prati igrače na samom terenu ali i van njega, pružajući uvid i u njihove privatne živote – kao što su roštiljanje u domu Luisa Suareza u društvu Lea Mesija i Žordija Albe; uživanje Žerara Pikea u krugu porodice; rad na dizajnu svoje nove kuće Mark-Andrea Ter Štegena, kao i kulinarsko umeće Ivana Rakitića.

Matchday izdvaja najznamenitije scene odabranih mečeva FK Barselona iz prošle sezone, uz naraciju čuvenog glumca Džona Malkoviča, kao što su „El Klasiko“ protiv velikog rivala Reala iz Madrida – jednog od najpraćenijih sportskih događaja na svetu. Dve epizode posvećene su pripremama za taj meč, tome kako se igrači nose sa pritiskom ovog važnog događaja i njihovom iskustvu iz 90 minuta vrhunskog sportskog nadmetanja.

U ovu seriju su uvršteni i prilozi o raznim ljudima koji su, kroz svoja lična iskustva, postali deo Barsine priče. Jedna od njih posvećena je i Rafi, vatrogascu koji je, iako je izgubio vid u ekspoloziji, i dalje redovan posetilac mečeva na Kamp Nou. Tu je i Andrej, navijač iz Rusije koji prati Barsu na svim gostovanjima.

Premijera serijala Matchday zakazana je za 29. novembar u Evropi ekskluzivno na Rakuten TV, a za njom i premijera u Japanu i dalja distribucija putem Rakutena ili kroz partnerstva sa drugim operaterima u APAC regionu i Sjedinjenim Američkim Državama. FK Barselona zadržava prava za Afriku, Latinsku Ameriku, MENA i Kanadu.

Za sve navijače Barse koji žele da budu što bliže igračima, pored dokumentarne serije Matchday ekskluzivno dostupne na Rakuten TV i praćenja mečeva ovog kluba, zvanični Barsin Community na Rakuten Viberu redovno im pruža sve novosti i ekskluzivni sadržaj iz središta klupskih zbivanja. Sa 2 miliona pratilaca, ovaj kanal pruža dobrodošlicu svim poklonicima FK Barselone iz celog sveta uz vesti uživo, najave za naredne mečeve, kvizove i raznovrsni materijal snimljen iza scene. Uz to im je na raspolaganju i čet bot sa mogućnošću progonziranja ishoda utakmica i odabirom najboljeg igrača meča, nagradama koje se ne mogu naći na tržištu i prilikom da redovno komuniciraju sa klubom putem aplikacije Rakuten Viber.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter