4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

VUČIĆ: Teško mi je pao poraz Zvezde, navijaću za Partizan! Za Srbiju je važna pobeda u Hagu

Objavljeno: 28.11.19 u 13:12

Navijačima Crvene zvezde teško je pao poraz Crvene zvezde od Bajerna, toliko da je to još uvek jedna od glavnih tema u srpskoj javnosti, a ni predsednik Srbije nije propustio da prokomentariše igru Zvezde.

Crvena zvezda je u svakom segmentu igre nadigrana protiv Bajerna koji je slavio sa 0:6, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Kragujevcu govorio koliko mu je teško pao poraz. Istakao je da mu je bilo teško da gleda utakmicu u kojoj je Zvezda doživela najubedljiviji poraz u evropskim takmičenjima.

Gledao sam Zvezda – Bajern, teško sam se osećao. Kako… Ali ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja i neko ko ne zviždi timu koji voli. To je sve što imam da kažem – rekao je Vučić.

Istakao je Vučić da se nada pobedi Partizana, ističući da bi za Srbiju bila od velike važnosti pobeda nad AZ Alkmarom u Hagu.

– Želim im svu sreću, ne mogu da kažem da to očekujem, jer se ne razumem toliko, ali se nadam pobedi. Verujem u njihovu hrabrost i verujem da mogu da pobede – rekao je Vučić.

0
0

4 Komentara

  1. nista neobicno kad politicari lazu. njihov stil vladanja narodom je laz . sta se da zakljuciti? da narod koliko je glup svesno pristaje na laz. vucic voli da laze, on cak je patoloski lazov. on zapravo mrzi Partizan, mrzi bolesno iz dna duse.koliko puta je slagao ovaj cemerni narod,slagao da bo vladaO, DA BI OSTAO NA VLASTI.STO JE POTREBNO OSTATI NA VLASTI 10 GODINA?DA NE MRZI PARTIZAN U SVOJ VELICINI SRPSE ZASLEPLJENOSTI IMAO BI JOS 20% GLASOVA.PARTIZANU SVA SRECA U GRADU SRPSKOG GUBILISTA,ATI VUCICU SAMO NASTAVI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da ces im morati povecati budzet za sledecu godinu, malo….bar za 10M evra.
    Ali ne sekuraj se kumovi Toncev, stranacki drugovi i poslusnici te nece sekirati kao Bayern…brzo ce ti oni popraviti raspolozenje, kada njihovi klubovi zvezdi polazu koliko je u stvari „jaka“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter