0
Domaći fudbal

VELIKI PROPUST:Novinarima iz Srbije još nije omogućen ulaz na stadion! Tri puta više ‘Grobara’ od očekivanog

Objavljeno: 28.11.19 u 18:44

Fudbaleri AZ Alkmara uskoro bi trebalo da igraju meč protiv Partizana u okviru 5. kola L grupe Lige Evrope, a veče je počelo sa organizacionim problemima.

(Od specijalnog izveštača iz Haga – Stefan Smuđa)

Veliki organizacioni propust dočekao je srpske novinare koji su već pola sata ispred stadiona u Hagu. Usled loše organizacije predstavnicima ‘sedme sile’ nije omogućen ulaz na radne pozicije. Moramo da se zapitamo kako bi holandska javnost reagovala kada bi se ovako nešto dogodilo u Srbiji.

Veliki broj ‘Grobara’ je ispred stadiona u Hagu, domaćin je obezbedio 500 ulaznica gostujućim navijačima, a partizanovaca za sada ima preko 1500 ispred stadiona Den Haga. Svi prilazi stadionu su zakrčeni, na pozicijama novinara nema interneta, a veliki broj ljubitelja fudbala ostaće van stadiona. Navijači ‘Partizana smešteni su u boksu iza gola, a ima ih i sporadično na drugim tribinama. Dok domaćih ima šest hiljada 

Partizan samo pobeda ostavlja u konkurenciju za mesto u Ligi Evrope i na proleće, a nema sumnje da će im navijačka podrška biti veliki vetar u leđa protiv ekipe koja ima gol razliku 24:0 u poslednjih šest mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter