7
Domaći fudbal

TUŽAN SAM, NE RAZOČARAN – MILOŠEVIĆ: Moje izmene su unele konfuziju…

Objavljeno: 28.11.19 u 21:51

Fudbaleri Partizana su u šok završnici eliminisani iz Lige Evrope nakon remija protiv AZ Alkmara koji je u završnisi sa igračem manje Partizanu dao dva gola.

Nakon meča Savo Milošević je bio razumljivo kratak na konferenciji za medije.

– Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam šta smo uradili u Evropi ako se zna gde smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da ne može da nas ugrozi – rekao je Milošević.

Preuzeo je Savo Milošević odgovornost na kraju.

– Ušli smo u konfuziju u poslednjih desetak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su izmene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja – zaključio je Milošević.

FOTO: FK Partizan 

0
0

7 Komentara

  1. Milosevicu idi i uci zanat u manjem klubu od Partizana.Da li je moguce da imamo rezultat i igraca vise a ti uvodis tri defanzivca umesto napadaca da se da gol i pobedi.Idi i povedi Stojkovica a u Partizan dovesti Marka Nikolica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ovog coveka nije sramota da daje uopste izjave posle onakvih izmena.Normalan covek bi uveo napadaca ili ofanzivnog veznog,da postigne treci pogodak i mirno privede utakmicu kraju.Milosevic ubacuje tri defanzivna igraca da cuva rezultat a ima igraca vise.Savo nije Partizan poligon za ucenje.Idi i uci zanat u manjem klubu a Partizan ce voditi Marko Nikolic.Smatram da sam pogodio u centar kod grobara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter