0
Evrokupovi

ŠVEĐANI NE PRAŠTAJU: Oskrnavljen dom Zlatana Ibrahimovića u Stokholmu, zapaljena i njegova statua (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.19 u 11:34

Nakon što je Zlatan Ibrahimović otkupio deo akcija Hamarbi i postao suvlasnik kluba, navijači Malmea ne mogu da se pomire sa njegovom odlukom.

Nedavno je na društvenim mrežama Ibrahimović izbacio fotografiju dresa Hamarbi sa njegovim prezimenom u javnosti su se pojavili izlivi nezadovoljstva. Ibrahimović je tom prilikom rekao

– Još dok sam igrao za LA Glakasi, bio sam u sjajnim odnosima sa čelnicima Hamarbija. Kad se ukazala šansa da postanemo partneri osetio sam da je nemoguće reći „ne“. Pogotovo ne ljudima koji su na poslovnom polju izuzetno uspešni, rekao je Zlatan Ibrahimović.

Kada je i zvanično predstavljen u novom klubu kao suvlasnik vandalizovan je njegov dom u Stokholmu, te je na ulazu napisano ‘Juda’, a njegova statua je zapaljena bakljama, a potom i išarana sprejem.

Podsetimo, Ibrahimović je ponikao u lokalnom Malmeu, a nakon igranja za LA Galaxy je izjavio da će od Hamarbi  napraviti najuspešniji klub u istoriji Švedske, a to se očigledno nije dopalo navijačima Malmea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter