1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STEPANOVIĆ: Zvezdu je krasilo ‘vraćanje iz mrtvih’, to se izgubilo dovođenjem igrača sumnjivog kvaliteta

Objavljeno: 28.11.19 u 12:19

– Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz ‘mrtvih’, sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta – istakao je prekaljeni stručnjak Dragoslav Stepanović.

Crvena zvezda je pretrpela najubedljiviji poraz u evropskoj istoriji od Bajerna iz Minhena (0:6), a nema sumnje da je taj poraz mnogo zaboleo i navijače i igrače tima.

Milojević je nakon meča istakao da su potrebne promene u timu, Mrkela je uputio punu podršku igračima i stručnom štabu, a fudbaleri su istakli da Zvezdi nedostaje kvalitet za Ligu šampiona.

Prekaljeni stručnjak Dragoslav Stepanović koji je deo karijere radio u Nemačkoj ističe za ‘Sportki žurnal’ da igra Bajerna nije iznenađenje i da je nemoćna Crvena zvezda mogla znatno gore da prođe.

– Poraz sam očekivao, slagao bih, i ovoliko visok. Ali, shodno nemotivisanosti i nemoći Zvezdinih igrača, moglo je da bude i gore! Mileru je, recimo, krivo što nisu postigli više golova. Tipično nemački: ako mogu da daju 50 – juriće i 51“ – izjavio je Stepanović.

On je istakao da crveno-beli, kvalitetu koji poseduju i prikazanoj igri nisu mogli ništa bolje da očekuju.

– Zvezdu je decenijama krasila osobina vraćanja iz ‘mrtvih’, sad se nekako izgubila s angažovanjem inostranih igrača sumnjivog kvaliteta. Donekle posluže u domaćim takmičarskim okvirima, izvan su prosto nevidljivi. Što su i pokazali prošle i ove godine u Ligi šampiona – rekao je Stepanović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. NE TRAŽI SE PEČENICA NA BOŽIĆ!!!MI ČEKAMO DAL ĆE DA UĐEMO U TAKMIČENJE PA JURIMO I DOVODIMO POJAŠANJA I ONDA SE POLA GODINE NEMOGU UKLOPITI,JER NISU PROŠLI PRIPREME.AD SEV PRAVI TIM ZA DOGODINE U LIGI ŠAMPIONA !!!A NE NA SAN POČETKA TAKMIČENJA.DA SE U PROLETNJE DELU UIGRAVAJU ZA IDUČU JESEN.I BUDUĆI DA NEMAMO PARA DA DOVEDEMO PRAVE ZNALCE DOVEDIMO PRAVE RATNIKE,PA NEK BAR GINU NA TERENU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter