Preostalo je pet mečeva do zimske pauze u kojima neće nastupati golgeter, a biće spreman za start priprema posle božića.

Činilo se da posle povrede protiv Totenhema i izvrnuća zgloba, sledi pauza od mesec dana za Milana Pavkovka. Ipak, sledi mu produženi oporavak zbog nategnuća ligamenata.


Kako saznaje HotSport realna je opcija da će da propusti ostatak jesenjeg dela sezone. Preostalo je pet mečeva, a tri će biti odigrana u narednih sedam dana i preostaje gostovanje Olimpijakosu, a potom i zaostali meč sa Čukaričkim.

Prema planu, spuštanje zavese na ovu fudbalsku godinu nam sledi 15. decembra. Jasno je da će visoki napadač imati dovoljno vremena da se spremi kroz individualne treninge tokom pauze i spreman dočeka start priprema posle Božića.

Situacija sa Dušanom Jovančićem je bolja i vezista je počeo da radi na terenu sa strane, a ubrzo će biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću. Posle teškog poraza od Bajerna crveno-beli imaju dva dana do meča sa Vođdovcem, koji je gost u subotu od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

FOTO: FK Crvena zvezda