0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

MATIĆ: Protiv Rada rasterećeno, ali na pobedu

Objavljeno: 28.11.19 u 16:35

U 18. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju ekipi Rada u Beogradu.

Biće to tradicionalno nezgodno gostovanje za crveno-bele, koji su ovog rivala u gostima pobedili samo četiri puta u istoriji. Međutim, bez obzira na to, u redovima „stare dame“ veruju da mogu da zabeleže treći uzastopni trijumf i tako zadrže visoko drugo mesto na tabeli.

To potvrđuju i reči prvog strelca Vojvodine ove sezone Bojana Matića (27).

Ići ćemo na pobedu, to je neminovno s obzirom na naše ambicije i trenutni plasman na tabeli. Protiv Rada smo ove sezone odigrali našu najbolju utakmicu, kada smo pobedili 5:0, ali to nas neće opterećivati uoči ovog duela. Meč dočekujemo rasterećeno, ali znamo šta se od nas očekuje. U ekipi smo svi spremni da pružimo najviše što možemo kako bismo polusezonu završili na drugom mestu. Ostale su još tri utakmice do kraja i svaka će biti teška, mada mislim da će nam najteže biti u poslednjem kolu protiv TSC-a u Senti – kaže Matić.

Bez obzira na visok trijumf na početku sezone, napadač Vojvodine smatra da Voša neće imati lak zadatak protiv „građevinara“.

– Ova utakmica će biti teža iz prostog razloga što će se igrati u Beogradu, na Banjici, a ne na našem terenu. Ipak, mislim da smo mnogo bolja i kvalitetnija ekipa, o čemu svedoči i činjenica da smo mi trenutno na drugom, a oni na 14. mestu na tabeli. Zato se nadam da ćemo to i pokazati na delu i uspeti da osvojimo nova tri boda – rekao je Matić.

Utakmica između Rada i Vojvodine igra se u subotu na stadionu „Kralj Petar I“, sa početkom u 16 časova.

FOTO: FK VOJVODINA 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter